Viikkoennakko 28/2019 – Kontinen ja Virtanen janoavat menestystä Wimbledonissa sekä kotimaassa 18-vuotiaiden SM-kilpailut Hyvinkäällä ja TEHO Sport Finnish Tour Hangossa

8.7.2019  |  12:08  |  Ennakot

Viikon 28 kohokohtina ovat Henri Kontisen ja Otto Virtasen ottelut Wimbledonissa, tiistaina käynnistyvät 18-vuotiaiden SM-kilpailut Hyvinkäällä ja viikonloppuna pelattava 5. TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailu Hangossa.

Kontinen/Peers tavoittelevat puolivälieräpaikkaa maanantaina – Virtanen aloittaa urakkansa

Iltapäivästä tai alkuillasta pelaavat Henri Kontinen ja John Peers pääsystä nelinpelin puolivälieriin. He pelaavat kentän 12 päivän kolmannessa ottelussa Joe Salisburya ja Rajeev Ramia vastaan. Salisbury/Ram tiputti Kontisen ja Peersin Ranskan avoimissa vastaavalla kierroksella – eli revanssin paikka!

Lisäksi Otto Virtanen avaa urakkansa poikien kaksinpelissä yhdysvaltalaista Cannon Kingsleyta vastaan kentällä 9 klo 13:00.

WIMBLEDONIN KAAVIOT

18-VUOTIAIDEN SM-MITALEISTA PELATAAN HYVINKÄÄLLÄ 8.-11.7.

Hyvinkään Tennisseura isännöi 18-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestaruuskilpailuja. SM-mitaleista pelataan kaksin- ja nelinpeleissä. Poikien sarjan kärkisijoitetut ovat Valtteri Laitinen (OVS, kuvassa alhaalla) ja Harshal Rukhaiyar (Smash) sekä tytöissä Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Ella Tuomela (ETS).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

5. TEHO Sport Finnish Tour Hangossa 12.-14.7.

TEHO Sport Finnish Tour jatkuu viikonloppuna Hangossa. Ulkokenttien Suomen mestaruuksia Oulussa juhlinut Harri Heliövaara (Sata) ja pronssimitalisti Panu Virtanen (HVS) tähdittävät kattavaa miesten osanottajakaartia. Naisten puolella ovat mukana ulkokenttien SM-hopeamitalisti Mariella Minetti (TaTS) sekä pronssimitalistit Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Emma Eerola (TaTS). Turnauksessa pelataan kaksin- ja nelinpelit.

Turnauksen kaaviot julkaistaan keskiviikkona klo 16:00.

5. TEHO SPORT FINNISH TOUR | HANKO

Hangossa pelataan myös koko viikon ajan kansallista turnausta, jossa on sarjoja laidasta laitaan. Turnauksesta lähetetään myös livestreamia Tennisliiton YouTube-kanavalta.

LIVESTREAM | HANGON TENNISVIIKON TULOSSEURANTA

Ruusuvuori Challengerissa Saksassa sekä Niklas-Salminen ja Sarpola ammattilaiskilpailussa Liettuassa

Emil Ruusuvuori tippui karsinnoissa ATP Challenger -turnauksessa Saksassa, mutta sai Lucky Loser -paikan pääsarjaan. Ruusuvuori pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jolla kohtaa voittajan ottelusta Nicola Kuhn – Mats Moraing.

Patrik Niklas-Salminen on suoraan pääsarjassa ja Masi Sarpola karsinnoissa $15,000 ITF World Tennis Tour -kilpailussa Liettuassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | LIETTUA

Seuraa Porsche Junior Team Finlandin pelaajien otteita

Junioreita on tällä viikolla pelaamassa Kanadassa, Islannissa, Hollannissa ja Tsekissä.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | KANADA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | ISLANTI
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | HOLLANTI
ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TSEKKI

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers uskomattomien vaiheiden… →