Hippo Street Tennistä Olympiapäivässä 16.9. – ”Olympiapäivä on erinomainen paikka olla läsnä koko suomalaisen urheiluyhteisön päivässä”

11.9.2023  |  18:52  |  Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Hippo Street Tennis -kiertue on liikuttanut jo yli 6000 lasta keväästä alkaen; seuraavan kerran liikutaan yhdessä Olympiapäivässä lauantaina 16.9. Helsingin Olympiastadionilla.

Tennisliitto ja Grani Tennis ovat mukana OP Ryhmän toiminta-alueella, joka sijaitsee Olympiastadionin ulkopuolisella parkkialueella. Lapset pääsevät testaamaan tennistä ja vierestä löytyy myös salibandy sekä katukoris, jääkiekko, kaukalopallo, hiihto, pyöräily ja katufutis; yhteensä Olympiapäivässä on mukana yli 30 lajia.

”Yhteistyömme OP Ryhmän kanssa on lähtenyt hienosti liikkeelle. Seurat ja paikalliset osuuspankit ovat tehneet upeaa työtä lasten liikuttamiseksi ja tenniksen tutuksi tekemiseksi. Olympiapäivä on erinomainen paikka olla läsnä koko suomalaisen urheiluyhteisön päivässä”, kertoi Tennisliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

Suomen Olympiakomitea järjestää Olympiapäivän Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 16.9.2023 klo 10-17. Olympiapäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokeilla eri lajeja ja sytyttää kipinän uuteen liikuntaharrastukseen.

 

TUTUSTU OLYMPIAPÄIVÄÄN

Vantaalla pelaamisen iloa

Valko-Pallo järjesti Hippo Street Tennis -tapahtuman lauantaina 9.9. Hiekkaharjun Tenniskeskuksella Vantaalla.

Mukana oli mukava määrä perheitä, jotka pääsivät viettämään lauantai-iltapäivää liikunnallisissa merkeissä.

”Osallistujien keskuudessa oli tenniksen lisäksi suosittu temppurata. Oli kiva nähdä perheitä yhdessä liikkumassa ja tutustumassa tennikseen. Ohjaajien avustuksella pallo alkoi elämään verkolla ja myös aikuiset innostuivat pelaamaan sekä haastamaan toisiaan. Paikalla oli nykyisiä ja vanhoja Valko-Pallon jäseniä ja toivottavasti myös tulevia”, sanoi Hippo Street Tenniksen toiminnasta vastaava seura- ja tapahtumakoordinaattori Liisa Tuomaala.

Tulevat Hippo Street Tennis -tapahtumat

 

16.9.2023 Olympiapäivä, Olympiastadion, Helsinki
16.9.2023 klo 12-15 Espoon Verkkopalloseura, Martinkallio 4, Espoo
28.9.2023 klo 11.15-12.15 School Action Day, Leppävaaran urheilupuisto, Espoo

 

TUTUSTU HIPPO STREET TENNIKSEEN

Hippo Street Tenniksen lähettiläänä toimii Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen.

”Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin”, kertoo Nieminen.

ALOITA TENNIS – ETSI SEURA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Valko-Pallo ry (@valkopallo) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi kohtaa Hollannin… →