Hietaranta ja Ehrnrooth pääsarjaan Kouvolassa – katso pääsarjan kaavio

25.5.2021  |  15:42  |  Raportit

Kaksinpelin karsinnat pelattiin päätökseensä tiistaina $15,000 ITF-ammattilaisturnauksessa, Play.fi Open, Kouvolassa. Suomalaisista pääsarjaan itsensä pelasivat Roni Hietaranta (artikkelikuvassa) ja August Ehrnrooth.

Kaksinpelin pääsarja käynnistyy keskiviikkona klo 9.00 – turnaus pelataan ilman yleisöä, seuraa pääkentän tapahtumia Ruutu Urheilusta. Pääkentällä pelaamassa Ville-Petteri Ahti, Aleksi Löfman, Hermanni Tiainen, Iiro Vasa ja Otto Virtanen. Useat suomalaiset tosi toimissa – lue tarkemmin alta.

KUVAGALLERIA
KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Hietarannalle ITF-pääsarjapaikka ei ole uusi tuttavuus, sillä hän on parhaimmillaan yltänyt tällä tasolla toiselle kierrokselle. Ehrnrooth puolestaan pelaa toista ITF-kisaansa ja nyt ylsi ensimmäistä kertaa pääsarjaan. Hietaranta voitti kouvolalaisen Jussi Salmion 6-1, 6-1 ja Ehrnrooth (alakuvassa) kukisti oululaisen Niila-Tapio Maggan 6-4, 6-3.

– Tänään oli hyvä ja tasainen ottelu sekä kaikki lyönnit tuntuivat hyvältä. Näillä kentillä pärjää aggressiivisella ja aktiivisella pelillä, siihen pyritään. Hyvillä fiiliksillä kohti pääsarjaa ja kohti toista kierrosta, kertoi Hietaranta.

– Tosi hyvät tunnelmat voittoisan pelin jälkeen. Tosi hienoa yltää pääsarjaan ja päästä pelaamaan näin kovia vastustajia vastaan. Parhaani teen huomenna ja toivottavasti menee hyvin, sanoi Ehrnrooth.

Erittäin lähellä pääsarjapaikkoja olivat myös Leevi Säätelä ja Nuutti Jokinen. Säätelällä oli yksi ja Jokisella kaksi ottelupalloa, mutta heidän vastustajat käänsivät tilanteet itselleen.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Kaksinpelien karsintafinaalit
[1] Yannick Steinegger (SUI) – Tommy Hellström 6-1, 6-0
[2] Gian Marco Ortenzi (ITA) – Nuutti Jokinen 3-6, 6-2, 15-13
[3] Jonas Maier (GER) – Oskar Stumpf 6-3, 6-0
[4]  Karl Kiur Saar – Oskar Antinheimo 6-3, 6-0
[5] Roni Hietaranta – Jussi Salmio 6-1, 6-1
[6] Lucas Rottoli (ITA) – Peetu Pohjola 7-6, 6-2
August Ehrnrooth – Niila-Tapio Magga 6-4, 6-3
[8] Simonas Zukauskaus – Leevi Säätelä 1-6, 6-3, 11-9

Keskiviikkona kaksinpelin 1. kierros – suomalaiset vauhdissa Virtasen johdolla

Keskiviikkona klo 9.00. alkaen aloitetaan kaksinpelin pääsarjan ottelut. Suomalaisista pääsarjassa ovat tänään karsinnat selvittäneiden Hietarannan ja Ehrnroothin lisäksi toiseksi sijoitettu Otto Virtanen, Eero Vasa, Iiro VasaHermanni TiainenAleksi Löfman ja Ville-Petteri Ahti. Alla on listattuna suomalaispelaajien avauskierroksen ottelut – luvassa on yksi suomalaispelaajien kohtaaminen, Löfman – Tiainen, eli varma paikka toiselle kierrokselle suomalaisittain.

Kaksinpelin pääsarjan 1. kierros
[2] Otto Virtanen – Gian Marco Ortenzi (ITA) | Ruutu, aikaisintaan klo 13.00
Eero Vasa – Alafia Ayeni (USA)
Iiro Vasa – Karl Kiur Saar | Ruutu, aikaisintaan klo 11.30
Ville-Petteri Ahti – Oscar Weightman (GBR) | Ruutu klo 9.00
Hermanni Tiainen – Aleksi Löfman | Ruutu, aikaisintaan klo 10.15
August Ehrnrooth – Simonas Zuskauskas
Roni Hietaranta – [8] Luca Castelnuovo

Pääkentän, eli kenttä 5, otteluita voi seurata läpi päivän Ruutu Urheilun kautta.

LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Hallitustiedote 5/2021 – →