Heliövaara valmiina maaottelun kynnyksellä

14.9.2021  |  18:27  |  Artikkeli, Videot

32-vuotias Harri Heliövaara on noussut tänä vuonna uudelle tasolle urallaan murtautumalla nelinpelin ATP-kiertueelle ja maailmanlistalla kirkkaasti sadan parhaan joukkoon – tällä hetkellä suomalainen on nelinpelissä sijalla 76, joka on hänen paras noteerauksensa.

Avauspäivän treeneissä Espoo Metro Areenalla nähtiin Heliövaaran taitoa kahdessa eri harjoitussessiossa.

– Hyvältä tuntuu, ei ole valittamista! Täällä on ihan viimeisen päälle kenttä ja tänään pääsimme lyöntien ajoituksia hiomaan. Ensimmäisissä treeneissä uudella alustalla haetaan alkuun ajoitusta lyömällä krosseja ja linjoja sekä hiljalleen lisätään liikkumista, sanoi Heliövaara.

Suomen joukkueen pelaajien keskuudessa on palattu kerta toisensa jälkeen kahden vuoden takaisiin tunnelmiin Espoossa.

– Se oli todella hieno kokemus ja nyt ovat käytössä samat tilat, joten miksei tästäkin tulisi yhtä hieno tapahtuma.

Joukkueiden kapteenit Jarkko Nieminen ja Rohit Rajpal paljastavat torstaina maaottelun pelaavat pelaajat. Paperilta katsottuna ja päivän treenejä seuraamalla näyttäisi Intian nelinpelikaksikoksi tulevan Rohan Bopanna/Divij Sharan (lue lisää Intian joukkueesta). Puolestaan Suomen treeneissä Heliövaara/Henri Kontinen keskittyivät erityisesti nelinpelin saloihin.

– Kokenut pari näyttäisi tulevan vastaan. Bopanna on kovasyöttöinen ja Sharan enemmän taitopelaaja. Tasaista ottelua odotan.

LUE MYÖS HELIÖVAARAN BLOGI DAVIS CUPIN ALKUPÄIVISTÄ

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian 17.-18.9.2021 Espoo Metro Areenalla. Ottelu on Davis Cupin I-ryhmän ottelu. Tervetuloa seuraamaan huipputennistä! Lue lisää täältä ja hanki lippusi täältä. Mikäli et pääse paikalle, voit seurata ottelua Ruudusta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Lauantain alakatsomo myyty… →