Heliövaara/Peers jatkoon Australiassa – ”Päivän teema oli homman kasassa pitäminen”

18.1.2024  |  11:53  |  Raportit

Harri Heliövaara ja John Peers aloittivat Australian avoimet voitolla.

Heliövaara pääsi avauskierroksen otteluun yhdessä kolmen australialaisen kanssa, kun verkon toiselle puolelle asettuivat Luke Saville/Alex Bolt. Heliövaara/Peers ensimmäinen yhteinen grand slam -ottelu päättyi tyylikkääseen 6-3, 7-6(4) voittoon.

”Kiva tietysti laittaa voitolla homma käyntiin. Oli vaikeat olosuhteet, puuskittainen tuuli ja australialaisittain aika viileää, mutta hyvin pidimme homman kasassa. Toinen erä olisi voinut olla meille selkeämpi, mutta toisaalta olisi voinut mennä myös vastustajille. Päivän teema oli homman kasassa pitäminen ja ansaitsimme sillä voiton”, kommentoi Heliövaara.

Suomalais-australialaispari kohtaa seuraavaksi 14. sijoitetut Wesley Koolhofin ja Nikola Mekticin. Ottelu pelataan perjantaina päivän neljäntenä kentällä 8.

Heliövaara on mukana myös sekanelinpelissä yhdessä norjalaisen Ulrike Eikerin kanssa. Viime vuonna US Openin sekanelinpelimestaruutta juhlinut Heliövaara ja Eikeri saavat vastaansa ensimmäisellä kierroksella kahdeksanneksi sijoitetun parin Jean-Julien Rojer/Ellen Perez.

KAAVIOT | AUSTRALIAN AVOIMET

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori taipui viidessä… →