Heliövaara/Patten loppuotteluun Madridissa – ”Älyttömän kiva fiilis, helppo ja rullaava tilanne käynnissä”

12.4.2024  |  14:26  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Henry Patten ottivat jo seitsemännen perättäisen voittonsa tiiminä, mikä toi finaalipaikan ATP Challenger -turnauksessa Espanjassa.

Heliövaara/Patten voittivat viime viikolla ATP-turnauksen Marokossa ja vauhti on jatkunut myös tällä viikolla. Neljänneksi sijoitettu suomalais-brittipari selvisi avauskierroksesta kolmessa erässä, jonka jälkeen on pari ottanut kaksi vakuuttavaa voittoa. Perjantain välierässä kukistui niin ikään hyvässä vireessä ollut brasilialaispari Fernando Romboli/Marcelo Zormann 6-4, 6-1.

”Homma toimii tosi hienosti, on jotenkin todella helppoa pelata Henryn kanssa. Hänen pelitaso on myös noussut tosi paljon parin viime viikon aikana. Selvästi on itseluottamus korkealla ja niin on minullakin. Pelikirjamme on hyvin selkeä, kumpikin tekee töitä samojen tavoitteiden eteen pisteiden aikana. Vastustajilla ei ole yhtään kivaa pelata meitä vastaan, koska syötämme hyvin, palautukset osuu tarpeeksi usein ja verkolla olemme vahvoja. Älyttömän kiva fiilis, helppo ja rullaava tilanne käynnissä; nautitaan ja jatketaan”, kommentoi Heliövaara.

ATP CHALLENGER 100 | ESPANJA | LIVESTREAM
LUE HARRI HELIÖVAARAN BLOGIA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Loppuottelu on luvassa lauantaina ja siinä asettuvat vastaan Guido Andreozzi/Miguel Angel Reyes-Varela. Voit katsoa finaalin ATP Challenger TV:n kautta.

Heliövaara kävi keskustelemassa Verkolla-podcastissa alkuviikosta. Jaksossa keskusteltiin Marokon kisavoitosta, uudesta parista ja lukuisista muutoksista sekä alkuvuoden yhteistyön päättymisestä John Peersin kanssa.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Toinen turnausvoitto putkeen… →