Heliövaara/Niklas-Salminen nelinpelin välieriin Tampere Openissa

26.7.2019  |  20:52  |  Raportit, Videot

Miesten kaksinpelissä ei ole enää mukana suomalaisia Tampere Openissa, mutta nelinpelin välierissä nähdään Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen.

Perjantai-iltana nähtiin Tampereen Tenniskeskuksella suomalaisparien puolivälieräottelu. Yhdysvalloissa yliopistotennistä pelaavat Eero Vasa ja Patrick Kaukovalta lähtivät haastamaan maajoukkueen runkopelaajia Heliövaaraa ja Niklas-Salmista. Heliövaara/Niklas-Salminen hallitsivat omia syöttövuorojaan ja pystyivät myös luomaan vastustajiaan enemmän painetta palautustyöskentelyssä. Tulostaululle kirjattiin 6-3, 7-6 voittolukemat Heliövaaran ja Niklas-Salmisen hyväksi.

– Ottelu oli sellainen kuin odotimme, tiesimme vastustajien tulevan hyvällä sykkeellä otteluun. Emme hävinneet yhtään syöttövuoroamme – siihen pitää olla tyytyväinen. Tiebreikissä pelasimme pari tärkeätä pistettä hyvin ja pojat tekivät muutamat virheet. Pienestä kiinni, mutta mielestäni oikeille  miehille meni voitto, kommentoi Heliövaara.

– Peli tuntui hyvältä, mutta hieman terävyys puuttui jaloista kovan eilisen kaksinpelin jäljiltä. Hyvin klaarasimme kuitenkin ja saimme voiton, kertoi Niklas-Salminen.

Nelinpelin välierässä on vastassa lauantaina klo 12:00 alkaen ykköseksi sijoitetut hollantilaiset Sander Arens/David Pel.

– Tietysti vähän olemme katsoneet heidän pelejään viikon aikana. Ihan kovia pelimiehiä vastassa – kaksi todella erityyppistä pelaajaa kyseessä, joten odotamme mielenkiintoista ottelua, päätti Heliövaara.

KAAVIOT

Lauantaina pelataan miesten kaksinpelien välierät suomalaisten nelinpelin jälkeen. Välieräparit ovat: [1] Pedro Sousa (POR) – [9] Tallon Griekspoor (NED) ja [3] Mikael Ymer (SWE) – [5] Blaz Rola (SLO).

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Niklas-Salminen taipuivat välierässä… →