Heliövaara ja Kulikova TEHO Sport Finnish Tourin kärkisijoitettuina Hangossa 12.-14.7. – livestream Ruutu-palvelussa perjantaista lähtien

11.7.2019  |  11:22  |  Ennakot

Vuoden 5. TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailu pelataan Hangon Tennisstadionilla 12.-14.7. Turnauksessa pelataan miesten ja naisten kaksin- ja nelinpelit. Etäseuraajat voivat seurata pääkentän tapahtumia läpi viikonlopun Ruutu-palvelussa.

LIVESTREAM

Heliövaara ja Kulikova ennakkosuosikkeina Hangon massakentille

Miesten ja naisten kaksinpeleissä nähdään kärkisijoitettuina maajoukkuepelaajat Harri Heliövaara (Sata) ja Anastasia Kulikova (HVS).

Kulikovalle (kuvassa alhaalla) kyseessä on tämän vuoden ensimmäinen Finnish Tour -osakilpailu. Huhtikuussa Suomen naisia Fed Cupin II-ryhmään nostamassa ollut Kulikova on kiertänyt alkukesän ammattilaisturnauksia Euroopassa. Viime viikonloppuna Kulikova juhli HVS-Tenniksen riveissä seurajoukkueiden Suomen mestaruutta Tampereella. Muita kärkisijoitettuja Hangossa ovat ulkokenttien SM-pronssimitalistit Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Emma Eerola (TaTS) sekä ulkokenttien nelinpelin hopeamitalisti Peppi Ramstedt (HVS).

NAISTEN KAKSINPELIN KAAVIOT

20180628 Helsinki. Tennis.

Heliövaara (kuvassa alhaalla) on hallinnut miesten TEHO Sport Finnish Touria tällä kaudella. Helsinkiläinen on voittanut mestaruudet Jyväskylässä, Kaarinassa ja viimeisimpänä tuplamestaruuden ulkokenttien SM-kilpailuissa Oulussa. Hangossa on toiseksi sijoitettuna Heliövaaran kanssa nelinpelin Suomen mestaruutta juhlinut Patrick Kaukovalta (HVS). Seuraavat kärkisijoitetut ovat Verneri Tuomi (HyTS) ja Alex Hedman (HVS). Turnauksessa ovat myös sijoitettuina Yhdysvalloissa yliopistotennistä pelaavat Panu Virtanen (HVS) ja Eero Vasa (ÅLK). Virtanen voitti ulkokenttien SM-kilpailuissa pronssia ja oli myös Kaarinan osakilpailun loppuottelussa. Kotiseura Hangon Tenniskerhon värejä edustavat Pontus Ahlvik ja Arthur Alen.

MIESTEN KAKSINPELIN KAAVIOT

Turnauksessa pelataan myös nelinpelit. Naisten puolella kärkisijoitetut parit ovat Eerola/Asta Miettinen (ÅLK) ja Emilia Hartman (TaTS)/Fiona Kallio (LVS) sekä miehissä Mikko Rouvala (HVS)/Hermanni Tiainen (Smash) ja Roni Rikkonen (TaTS)/Ilari Vesanen (VarTe).

NAISTEN NELINPELIN KAAVIOT
MIESTEN NELINPELIN KAAVIOT

Ottelut käynnistyvät perjantaina iltapäivällä – sunnuntaina loppuottelut

Ottelut käynnistyvät Hangossa miesten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella perjantaina klo 15:00. Lauantaina on erittäin tenniksen täyteinen päivä, kun kentillä on nähtävillä kaikkien sarjojen otteluita klo 10:30 alkaen. Lauantaina alkuillasta pyörähtävät käyntiin kaksinpelien puolivälierät. Sarjojen loppuottelut ovat vuorossa sunnuntaina – alustavan aikataulun mukaan naisten kaksinpelin loppuottelu on klo 13:00 ja miesten klo 14:30.

OTTELUOHJELMA

TEHO SPORT FINNISH TOUR OSAKILPAILUVOITTAJAT 2019

1. OSAKILPAILU | JYVÄSKYLÄ 29.-31.3.
Miehet: Harri Heliövaara, Sata
Naiset: Laura Hietaranta, HVS-Tennis

2. OSAKILPAILU | VAASA 26.-28.4.
Miehet: Juho Paukku, Break Point

3. OSAKILPAILU | KAARINA 17.-19.5.
Miehet: Harri Heliövaara, Sata
Naiset: Liisa Vehviläinen, ÅLK

4. OSAKILPAILU, ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUT | OULU 25.-30.6.
Miesten kaksinpeli: Harri Heliövaara, Sata
Miesten nelinpeli: Harri Heliövaara, Sata/Patrick Kaukovalta, HVS
Naisten kaksinpeli: Oona Orpana, Smash-Kotka
Naisten nelinpeli: Oona Orpana/Venla Ahti, Smash-Kotka

TEHO SPORT FINNISH TOURIN KOKONAISTILANNE

Jaa:

Seuraava uutinen: Laitinen ja Tuomela… →