Heliövaara/Glasspool vakuuttavasti toiselle kierrokselle – ”Se oli mukavaa, helppoa ja iloista pelaamista”

29.6.2022  |  22:13  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool tyylittelivät toiselle kierrokselle Wimbledonissa voitettuaan parin Hugo Gaston/Lorenzo Musetti 6-3, 6-3, 6-4.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Heliövaara/Glasspool debytoivat viime vuonna Grand Slam -tasolla juurikin Wimbledonissa. Tuolloin pari ylsi komeasti kolmannelle kierrokselle ja nyt sama meno jatkui tämän vuoden avauksessa.

– Tämä oli todella hyvä aloitus meiltä. Matsi oli pelinkuvaltaan juuri sellainen kuin halusimmekin. Juttelimme lämmittelyssä, että ideaalia olisi ottaa ne yhdet murrot per erä ja aikalailla niinhän se meni tai otimme yhden enemmän ensimmäisessä, aloitti Heliövaara.

Ensimmäistä kertaa sijoitettuna parina oleminen Grand Slam -tasolla ei näkynyt ylimääräisenä puristuksena.

– Käsittelimme tilanteen todella hyvin ja näytimme ketkä ovat parempia. Olimme aggressiivisia ja otimme verkon haltuun sekä syötössä ja palautuksessakin olimme sopivasti edellä. Se oli mukavaa, helppoa ja iloista pelaamista.

Toisella kierroksella tulevat vastaan voittajat ottelusta Casper Ruud/William BlumbergNicolas Barrientos/Miguel Angel Reyes-Varela. Ottelu pelataan todennäköisesti perjantaina.

Ruusuvuori hakee uran ensimmäistä 3. kierroksen paikkaa torstaina

Emil Ruusuvuori (ATP-49) pelaa torstaina klo 13.00 toisen kierroksen ottelunsa 21. sijoitettua hollantilaista Botic van de Zandschulpia (ATP-25) vastaan. Ruusuvuori voitti avauksessaan Yoshihito Nishiokan (ATP-101) 6-2, 6-2, 4-6, 6-4.

– Ensimmäisen kierroksen ottelu oli hyvä avaus. Kaksi ensimmäistä erää erityisesti osuivat, mutta sitten kolmas lipsahti. Onneksi sain neljännessä katki ettei tarvinnut viidenteen mennä. Paljon hyvää ja paljon myös juttuja, joita voin parantaa jatkossa. Seuraavaksi vastassa tuttu hollantilainen, jonka voitin pari viikkoa sitten. Hän on kaikin puolin hyvä tennispelaaja ja erityisesti löytyy paljon ruutia. Hän pystyy tekemään oikeastaan mitä vain, mutta myös ailahtelee ja siihen yritetään iskeä, sanoi Ruusuvuori.

Ruusuvuori kertoo olevansa tyytyväinen yllettyään nyt jokaisen Grand Slam -turnauksen toiselle kierrokselle.

– Se on hyvä juttu, mutta nyt sitten mennään seuraaville kierroksille kaikissa paikoissa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori hävisi toisella… →