Ennakkosuosikkien tahdissa SM-kilpailuiden avauspäivät

29.6.2022  |  18:33  |  Raportit

Torstaina klo 9.00 alkaen pelataan kaksinpelien toiset kierrokset ulkokenttien SM-kilpailuissa Helsingin Kulosaaressa. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy koko viikon ajan, voit seurata pääkentän kaksinpelitapahtumia torstaista alkaen myös Ruutu Urheilun välityksellä.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Tiistaina pelatuissa pääsarjojen avauksissa nähtiin yksi yllätys, kun oululainen Heidi Sarkkinen (OVS) tiputti viidenneksi sijoitetun Emma Eerolan (TaTS) – myös toinen yllätys oli lähellä, mutta hallitseva sisäkenttien Suomen mestari ja toiseksi sijoitettu Ella Haavisto (Smash) selvisi (lue lisää).

Keskiviikkona pelattiin enimmäkseen miesten otteluita ja muutamat naisten ottelut. Tänään ei yllätyksiä nähty. Kärkisijoitetut Eero ja Iiro Vasa (ÅLK) voittivat ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Eero kukisti Juho Kantolan (TTS) 6-2, 7-6(5) ja Iiro voitti Oskar Stumpfin (HLK) 6-1, 6-0.

– Peli tuntui hyvältä oikeastaan alusta alkaen. Sanoisin, että oli stabiili esitys. Pystyin pelaamaan oman suunnitelmani mukaisesti ja toteuttamaan haluamiani asioita. Fyysisesti tuntuu myös hyvältä, joten tästä on hyvä jatkaa kisoja eteenpäin, totesi toiseksi sijoitettu I. Vasa.

Torstaina on luvassa tenniksen täyteinen päivä, kun vuorossa ovat siis naisten ja miesten kaksinpelit kuin nelin- ja sekanelinpelejä. Kaksinpelin puolivälieräpaikkoja ovat hakemassa kaikki kärkisijoitetut: Liisa Vehviläinen (ÅLK), Ella Haavisto (Smash), Emelie Gabran (HVS) ja Stella Remander (HVS) sekä E. Vasa, I. Vasa, Vesa Ahti (Smash-Kotka) ja Roni Hietaranta (HVS).

TAPAHTUMAN AIKATAULU

Torstai 30.6. – kaksinpelien 2. kierros, nelinpelien puolivälierät
Perjantai 1.7. – kaksinpelien puolivälierät, nelinpelien välierät, sekanelinpelin välierät
Lauantai 2.7. – kaksinpelien välierät, nelinpelien ja sekanelinpelin loppuottelut
Sunnuntai 3.7. – naisten kaksinpelin loppuottelu klo 12.00, miesten kaksinpelin loppuottelu klo 13.30

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool vakuuttavasti toiselle… →