Heliövaara/Glasspool turnausvoittoon Ranskassa – ”Onnistuimme tässä päivä päivältä paremmin”

20.5.2023  |  15:53  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool juhlivat turnausvoittoa ATP Challenger -kilpailussa Ranskassa.

Bordeauxissa pelattiin uudistetun Challenger-kiertueen kovatasoinen turnaus, jossa voittajille oli jaossa 175 ATP-pistettä.

Turnauksen kärkisijoitetut Heliövaara (nelinpelin ATP-12) ja Glasspool (ATP-12) esiintyivät ennakkosijoituksensa mukaisesti. Suomalais-brittipari taisteli avauskierroksella kolmen erän voiton, jonka jälkeen he voittivat kolme ranskalaisparia: puolivälierässä Jeremy Chardy/Albano Olivetti 7-5, 6-4, välierässä Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut 7-5, 6-3 ja loppuottelussa kolmanneksi sijoitetut Fabien Reboul/Sadio Doumbia 6-4, 6-2.

”Tuntuu tosi hyvältä. Tämä oli kovatasoinen turnaus; tuntui erilaiselta kuin normaali Challenger-kisa, sillä täällä oli kovia pareja mukana aivan kuten ATP250-turnauksissa. Meillä oli selkeänä tavoitteena pitää tiimityö erittäin kurinalaisena ja tukea toisiamme. Onnistuimme tässä päivä päivältä paremmin”, kommentoi Heliövaara.

Poikkeuksellisesti haastajatason kisan pelanneet Heliövaara ja Glasspool olivat viimeksi voittaneet tällä tasolla vuonna 2021.

ATP CHALLENGER 175 | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 21/2023 – →