Heliövaara/Glasspool loppuotteluun Ranskassa

19.5.2023  |  15:30  |  Raportit

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-12) ja Lloyd Glasspool (ATP-12) ovat edenneet ATP Challenger -kilpailussa Ranskassa loppuotteluun kukistamalla välierissä Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut lukemin 7-5, 6-3.

Turnauksen kärkisijoitettu Heliövaara/Glasspool siirtyi heti ottelun alkuvaiheilla syötönmurron turvin johtoon. Grand Slam -voittajat Herbert/Mahut kuitenkin tasoitti tilanteen nopeasti ja erässä edettiin tasatahtia. Ratkaiseva murto nähtiin suomalais-brittiläis parin toimesta erän kahdennessatoista pelissä ja erä kirjattiin 7-5 Heliövaara/Glaspool. Toisen erän alussa parit vaihtoivat syötönmurtoja ensimmäisen erän tapaan. Lopulta kuitenkin Heliövaara/Glasspool karkasi johtoon ja erävoittoon viiden peräkkäisen pelin turvin. Toisen erän loppulukemat kirjattiin 6-3.

Aiemmin viikolla Heliövaara/Glasspool olivat napanneet tililleen kaksi otteluvoittoa. Avauskierroksella saksalaiset Constantin Frantzen/Hendrik Jebens taipuivat lukemin 6-3, 5-7, 10-2. Puolivälierissä puolestaan pari voitti Jeremy Chardy/Albano Olivetti lukemin 7-5, 6-4.

ATP CHALLENGER 175 | RANSKA

Loppuottelussa Heliövaara/Glasspool kohtaavat kolmanneksi sijoitetut Sadio Doumbia/Fabien Reboul. Ranskalaiset kaatoivat puolivälierissä niin ikään turnauksessa pelanneen Patrik Niklas-Salmisen ja Bart Stevensin. Loppuottelu on ohjelmassa lauantaina.

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool turnausvoittoon Ranskassa… →