Viikkoennakko 21/2023 – Virtanen Ranskan avointen karsinnoissa

22.5.2023  |  10:44  |  Ennakot

Virtanen on mukana tällä viikolla alkavissa Ranskan avointen karsinnoissa. Kotimaan kentillä pelataan senioreiden sarjatenniksen pudotuspelit.

Virtanen Ranskan avointen karsinnoissa

Otto Virtanen on mukana uransa ja kauden toista kertaa Grand Slam -turnauksessa. Virtanen (ATP-119) pelaa Ranskan avointen karsinnoissa tällä viikolla. Suomalainen on karsintojen yhdenneksitoista sijoitettu ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella 31-vuotiaan ranskalaisen Antoine Escoffierin (ATP-202). Ottelu on ohjelmassa tiistaina. Pääsarjaan läpi karsimiseksi vaaditaan kolme voittoa.

Ranskan avointen pääsarja käynnistyy sunnuntaina 28.5. Suomalaisista suoraan pääsarjassa nähdään Emil Ruusuvuori kaksinpelissä ja nelinpelissä Patrik Niklas-Salmisen kanssa sekä nelinpelissä Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool.

RANSKAN AVOIMET | KARSINTA

Anastasia Kulikova pelaa ITF-kiertueella Tunisiassa tällä viikolla. Kulikova on $25,000 turnauksen toiseksi sijoitettu. Lisäksi ITF-kiertueella nähdään karsinnoissa Serbiassa Oskari Eerola sekä Bulgariassa Peetu Pohjola ja Tommy Hellström.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | SERBIA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | BULGARIA

Junioreita maailmalla

Suomalaisjunioreita pelaa kuluvalla viikolla alla olevissa junioreiden kansainvälisissä kilpailuissa.

J500 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ITALIA
J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
ALLE 12-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | VIRO

Senioreiden sarjatenniksen pudotuspelit Talissa

Kotimaan kentillä pelataan viikonloppuna myös senioreiden sarjatenniksen pudotuspelejä. Vitoset pelaavat sarjakauden 2022-23 playoff-ottelut Talin Tenniskeskuksessa 27.-28.5.

Sarjakauden aikana menestyneille joukkueille jaetaan ikäluokkien SM-mitalit. Pudotuspeleissä pelaavat joukkueet ja otteluohjelma löytyy Ässästä. Tasakymppien pudotuspelit pelattiin 6.-7.5.

Tulkaa mukaan kannustamaan joukkueita ja samalla Senioritennis ry:n 30-vuotisjuhlakahville! Kahvitus on klo 13.30-16.30.

SENIOREIDEN SARJATENNIS

Tuleva sisäkauden seniorisarja on nyt nimeltään Senioriliiga! Senioriliigaan 2023-2024 ilmoittautuminen tapahtuu seurojen sarjatennismanagereiden kautta kesäkuun aikana. Sarja käynnistyy 1.10.2023.

Jaa:

Seuraava uutinen: 14-vuotiaiden Fazer JGP… →