Heliövaara/Glasspool loppuotteluun Italiassa – Kulikova kaksinpelin välierissä Tunisiassa

19.2.2021  |  19:40  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Anastasia Kulikova ottivat perjantaina askeleet lähemmäs turnausvoittoja.

Heliövaara: ”Finaalissa tulee ainakin rankingin osalta vielä kovemman tason pari vastaan, mutta miksi emme heitäkin pystyisi haastamaan.”

Heliövaara (nelinpelin ATP-103) ja brittiläinen Lloyd Glasspool (nelinpelin ATP-144) ovat edenneet loppuotteluun korkeimman kategorian ATP Challenger -turnauksessa. Sijoittamaton parivaljakko kukisti perjantaisessa välierässä neljänneksi sijoitetun yhdysvaltalaisparin Nathaniel Lammons/Jackson Withrow 7-6(4), 7-6(6). Ottelun toisen erän tie-break näytti menevän jo vastustajille, mutta Heliövaara/Glasspool nousi 3-6 tilanteesta erä- ja otteluvoittoon.

– Finaalipaikka Biellan 125-pisteen Challengerissä tulee kyllä erinomaiseen paikkaan. Pari heikompaa viikkoa unohtuu äkkiä, kun taas isossa kisassa tulee onnistumisia. Tänään semifinaalissa oli ehkä tavallistakin enemmän jännitystä, kun eräpalloja oli molemmissa erissä kummallakin joukkueella, mutta onneksi löysimme varsinkin palautuspelissä huippusuoritukset oikeissa paikoissa, kommentoi Heliövaara.

Lauantaisessa loppuottelussa aikaisintaan klo 15.00 asettuu vastaan ykköseksi sijoitetut Hugo Nys/Tim Puetz. Nys on nelinpelin maailmanlistalla sijalla 67 ja Puetz sijalla 62. Kyseessä on Heliövaaran kauden toinen finaalipaikka Challenger-tasolla. Tammikuussa Turkissa Heliövaara/Glasspool kärsivät niukan finaalitappion. Ottelua voit seurata livestreamin välityksellä alla olevan linkin kautta.

– Finaalissa tulee ainakin rankingin osalta vielä kovemman tason pari vastaan, mutta miksi emme heitäkin pystyisi haastamaan. Palautuksia jatketaan samaan malliin, ja kun vähän vielä terävöitetään varsinkin omaa syöttöpeliäni, niin eiköhän siitä hyvä tule!

ATP CHALLENGER 125 | ITALIA
LIVESTREAM

Kulikova mestaruusjahdissa Tunisiassa

Kulikova (WTA-542) on puolestaan edennyt voitosta voittoon kaksinpelissä $15,000 ITF-turnauksessa Tunisiassa. Toiseksi sijoitettu Kulikova voitti puolivälierässä romanialaisen Karola Patricia Bejenarun 6-1, 6-4 (WTA-1094). Nelinpelin välierässä oli Kulikovan ja italialaisen Angelica Moratellin taipuminen kolmen erän ottelussa.

Lauantaisessa välierässä on vastassa seitsemänneksi sijoitettu puolalainen Weronika Falkowska (WTA-730). Ottelu pelataan klo 10.30. Kulikovan viimeisin kaksinpelin ammattilaisturnausvoitto on juurikin Tunisiasta vuodelta 2019.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool kärsi finaalitappion… →