Aerila/Perkkola sekanelinpelin Suomen mestareiksi

2.7.2022  |  16:05  |  Raportit

Saara Aerila ja Ville Perkkola juhlivat sekanelinpelin Suomen mestaruutta.

Sijoittamattomat Aerila (RaVS) ja Perkkola (LaTe) kohtasivat loppuottelussa ykköseksi sijoitetut tamperelaiset Mariella Minetin ja Roni Rikkosen (TaTS). Finaalista tuli kutkuttavan jännittävä ja kultamitalit ratkaistiin kolmannen erän ottelu-tie-breikin kautta. Aerila/Perkkola voittivat lopulta 7-5, 5-7, 10-7.

– Koko turnaus sujui meiltä hyvin, pyrimme pitämään rennon ilmapiirin alusta loppuun saakka, avasi Aerila voittavaa kokonaisuutta.

Pari pelasi nyt ensimmäistä kertaa yhdessä. Aikuisten SM-kulta on Aerilalle ensimmäinen ja Perkkolalle toinen sekanelinpelissä.

– Toiseksi viimeisenä ilmoittautumispäivänä katsoin ilmoittautuneiden listaa ja ajattelin tuossa olevan mahdollisuus. Mietin ketä pyytäisin ja sitten laitoin Villelle viestiä, kun tiedän hänen pitävän nelinpelistä, taustoitti Aerila.

Voittohaastattelussa Aerilalle ilmeni parinsa aiempi sekanelinpelin SM-kulta vuodelta 2015 ja sehän pisti naurattamaan.

– Enpä tiennyt olevani spesialistin parina!

ATP-pisteen nelinpelissäkin 2019 saanut Perkkola opiskelee nykyisin terveystieteitä Jyväskylän yliopistossa. Toinen SM-kulta tuntui myös hänestä hyvältä.

– Jokaisessa pelissä tuntui, että olimme pelin päällä ja hallitsimme. Tiesimme koko ajan pystyvämme voittamaan ja nyt on kultamitalit kaulassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Eero ja Iiro… →