Heliövaara/Glasspool jatkoivat upeaa tarinaansa etenemällä puolivälieriin Roomassa – ”Elämä on todella hienoa”

12.5.2022  |  16:29  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool voittivat toisen kierroksen ottelunsa ATP Masters -turnauksessa Roomassa.

Keskiviikkona pikahälytyksellä Roomaan matkustaneet Heliövaara ja Glasspool jatkoivat samaa vahvaa peliään myös toisella kierroksella. Eilen maailman ykkösparin Joe Salisbury/Rajeev Ram voittanut suomalais-brittiläiskaksikko (lue lisää) kohtasi torstaina sijoittamattomat hallitsevan Australian avointen voittajan Thanasi Kokkinakisin ja Frances Tiafoen.

Puolivälieriin selviytynyt pari ratkaistiin pitkän kaavan kautta ottelu-tie-breikissä. Avauserän voittivat Heliövaara/Glasspool murrolla 6-3 ja toisen erän veivät Kokkinakis/Tiafoe samoin numeroin yhdellä murrolla. Otteluvoittoa pääsivät lopulta tuulettamaan Heliövaara/Glasspool erin 6-3, 3-6, 10-8.

– Elämä on todella hienoa. Ottelu oli todella erilainen kuin eilen. Nyt oli vastassa kaksi kaksinpelaajaa, jotka tuntuivat olleen todella rennolla asenteella liikkeellä. Pelasimme hyvän ja tarkan avauserän, emme tehneet mitään turhuuksia. Toisessa erässä tuli yksi heikompi oma syöttövuoro ja vastustajat taas syöttivät hyvin emmekä saaneet murtopalloja. Kolmas erä sisälsi perinteiseen tapaan draamaa, olimme johdossa ja olimme tappiolla. Voitimme olemalla parempi nelinpelitiimi, kertoi Heliövaara.

Heliövaara pelaa ensimmäistä kertaa urallaan Masters-tasolla.

– Tämä vaatii tietynlaista rohkeutta, kun olen ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa urallani ja siitä huolimatta pystyy tiukat tilanteet kääntämään edukseen.

Kahdeksan parhaan joukossa asettuvat vastaan John Isner/Diego Schwartzman.

ATP MASTERS 1000 | ROOMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Katso video 40-vuotiaasta… →