Heliövaara/Glasspool hävisi välierässä Barcelonassa – ”Oli tosi tiukka matsi”

22.4.2023  |  17:25  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool taipuivat välierässä ATP 500 -turnauksessa Barcelonassa.

Kolmen perättäisen ATP Masters -puolivälieräpaikan jälkeen tuli jälleen vahva viikko. Tie oli vienyt välieriin voitoilla pareista Hugo Nys/Jan Zielinski ja Rajeev Ram/Joe Salisbury. Barcelonan välierässä vaihtuivat osat tutun argentiinalaisparin Maximo Gonzalez/Andres Molteni kanssa; viime viikolla juhli suomalais-brittipari Monte Carlossa ja nyt Gonzalez/Molteni erin 7-5, 4-6, 10-7.

”Oli tosi tiukka matsi. Vaikka alku ei ollutkaan paras mahdollinen, niin tuntui kokonaisuutena tämän ottelun olleen parempi kuin viime viikolla Monte Carlossa. Kaksi ensimmäistä erää olivat myös lukemiltaan identtiset viime viikon kanssa ja tuntui, että kyllä se kolmaskin taas tulisi. Varsinkin Gonzalezilta tuli loppuun pari huippusuoritusta ja he ansaitsivat lopulta voiton”, kommentoi Heliövaara.

”Seuraavaksi on muutamia isoja kisoja edessä Madridissa ja Roomassa. Muutamat pisteet, kun osuu, niin kyllä se jackpot sieltä tulee.”

ATP 500 | BARCELONA
TUTUSTU HELIÖVAARAN OTTELUKERTOMUKSIIN

Tulevalla viikolla Heliövaara/Glasspool pelaa Madridin ATP Mastersissa; kisassa ovat myös mukana Otto Virtanen kaksinpelin karsinnassa ja Emil Ruusuvuori pääsarjassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Venla Ahti oman… →