Heliövaara/Glasspool 3. kierrokselle US Openissa – ”Ihanan jännä tennisottelu”

2.9.2022  |  21:07  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool marssivat jo kolmannelle kierrokselle US Openissa.

11. sijoitetut Heliövaara ja Glasspool ottivat vakuuttavan 6-4, 7-6(6) voiton entisestä maailmanlistan ykkösestä Marcelo Melosta ja Raven Klaasenista. Avauserän voiton sinetöi jo avauspelissä tullut murto, mutta toisessa erässä nähtiin komea nousu 0-3 tappioasemasta. Tie-breikissäkin Glasspoolin kaksoisvirheen myötä pääsivät Melo/Klaasen eräpalloihin kiinni 6-4 tilanteeseen. Melo syötti kuitenkin kaksi kaksoisvirhettä 5-6 ja 6-6 tilanteissa; Heliövaara astui syöttämään ja iski läpisyötöllä suomalais-brittiläisparin jatkoon.

– Ihanan jännä tennisottelu ja vielä kun päättyy voittoon omalla ässällä, niin sehän kelpaa. Otimme ihan todella hyvän alun, mutta sitten vastustajat pääsivät mukaan. He syöttivät hyvin ja fiksusti, mutta onneksi saimme pienen notkahduksemme kirittyä toisessa erässä, kertoi Heliövaara.

– Todella makeaa olla kolmannella kierrokselle. Nyt on oma sijoituksen mukainen lukema saavutettu ja seuraavaksi haemme vielä isompia tuloksia.

Kolmannella kierroksella tulevat vastaan joko Australian avoimet voittaneet kahdeksanneksi sijoitetut Nick Kyrgios/Thanasi Kokkinakis tai Andre Göransson/Yoshihito Nishioka.

US OPEN

Ruusuvuori ja Heliövaara pelaavat maaottelussa Espoo Metro Areenalla 16.-17.9. Osta lippusi täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: E. Vasa jälleen… →