E. Vasa jälleen nelinpelifinaalissa ammattilaiskiertueella

3.9.2022  |  19:21  |  Raportit

Eero Vasan huippuvire nelinpelikentillä poiki jälleen loppuottelupaikan.

Portugalissa pelatussa $25,000 ITF-turnauksessa nappasivat Vasa ja brittiläinen Mark Whitehouse kolme voittoa ja etenivät mestaruustaistoon. Tällä kertaa kolmanneksi sijoitetut Vasa/Whitehouse hävisivät toiseksi sijoitetuille portugalilaisille Fabio Coelho/Jaime Faria 6-7(4), 3-6.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

25-vuotias Vasa on elämänsä kunnossa. Heinäkuun alussa tuli uran ensimmäinen aikuisten kaksinpelin SM-kulta ja ammattilaiskentiltä on irronnut kolme nelinpelin ITF-turnausvoittoa ja kaksi finaalipaikkaa. Vasa on noussut nelinpelin maailmanlistalla jo lukemaan 426.

Vasa on myös eniten ammattilaisturnausvoittoja tänä vuonna ansainnut suomalaispelaaja yhdessä Laura Hietarannan kanssa; molemmilla on kolme ITF-kisavoittoa ja Hietarannalla sen muodostavat yksi kaksinpelin sekä kaksi nelinpelin mestaruutta. Patrik Niklas-Salminen on tuulettanut nelinpelissä turnausvoittoja ITF- ja ATP Challenger -tasolla sekä Iiro Vasa oli Eeron parina kahdessa voitokkaassa kilpailussa. Lisäksi Anastasia Kulikova voitti kaksinpelin ITF-kilpailun Kroatiassa. Korkeimmalla tasolla on kruununa Harri Heliövaaran nelinpelin ATP500-turnausvoitto Saksassa ja Emil Ruusuvuoren kaksinpelin finaalipaikka ATP250-turnauksessa Intiassa.

Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa johdattavat Suomen Uutta-Seelantia vastaan Espoossa 16.-17.9. Hanki lippusi täältä!

Jaa:

Seuraava uutinen: Seurakilpailut siirtymässä TennisÄssään… →