Lauantai on maaottelun lasten päivä – tervetuloa juniorit pelaamaan sekä katsomaan maaottelua!

31.8.2022  |  10:10  |  Seurat

Davis Cup -maaottelun yhteydessä järjestetään Tennisliiton jäsenseuroille suunnattu lasten päivä lauantaina 17.9. Kapteeni Jarkko Nieminen kutsuu tennisjuniorit pelaamaan ja kannustamaan joukkuetta.

– Toivottavasti mahdollisimman moni juniori pääsee paikalle nauttimaan omista ja meidän peleistämme. Muistan omilta junnuvuosilta kuinka hauskaa minulla oli maaottelussa, toivon kaikille nykyisille junnuille yhtä hauskoja kokemuksia ja maaotteluiden seuraaminen oli myös todella opettavaista. Vahvoja muistijälkiä on jäänyt näihin päiviin asti Suomen venymisistä esimerkiksi Talissa ja Pyynikillä, muisteli Nieminen.

Lauantai on lasten päivä – tervetuloa jäsenseurojen juniorit pelaamaan ja seuraamaan maaottelua!

Lauantain ohjelma on veloitukseton sisältäen minitennisturnauksen, pelipaidat osallistujille sekä sisäänpääsyn kannustamaan Suomen joukkuetta. Myös Espoo Metro Areenalla pelien ohessa on lapsille suunnattua toimintaa sekä perjantaina että lauantaina lasten alueella.

Minitennis pelataan kolmen pelaajan joukkueissa siten, että jokaisessa otteluparissa pelataan kolme kaksinpeliä. Tapahtuma pelataan sekasarjana (joukkueessa voi olla tyttöjä ja poikia) ja joukkueet jaetaan tason mukaisiin sarjoihin. Pelimuoto määräytyy osallistujamäärän sekä kenttäkapasiteetin mukaan. Huom! Tarvittaessa joukkueiden määrää per seura voidaan rajoittaa.

Tapahtumaan osallistuvilla seuroilla on lisäksi mahdollisuus esitellä seuran lasten ja nuorten toimintaa Metro Areenalla seurojen yhteisellä infopisteellä. Infopiste sijoitetaan lasten alueen läheisyyteen.

Ilmoittautumisohjeet
Ilmoita seuran joukkue tai joukkueet mukaan 5.9. mennessä osoitteeseen harri.suutarinen(at)tennis.fi Ilmoittautumisessa tulee olla seuraavat tiedot:

  • pelaajien nimet: syntymävuosi ja paidan koko (3 pelaajaa samasta seurasta per joukkue)
    • suositusikäraja on 5-10v; mutta tärkeämpää on minitenniksen soveltuvuus pelaajan taitotasoon nähden
  • kapteenin nimi: paidan koko; puhelinnumero ja sähköpostiosoite (1 per joukkue)
    • kapteeni on vastuussa joukkueen pelaajista koko tapahtuman ajan
  • tieto siitä onko seura kiinnostunut esittelemään lasten ja nuorten toimintaansa Metro Areenalla sekä yhteyshenkilön nimi lisätietoja ja ohjeita koskien
  • seuran mahdollisen muun yhteyshenkilön nimi; puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Alustava ohjelma
8:30 kokoontuminen Esport Centerin kahviossa (Koivu-Mankkaan tie 3; 02200 Espoo)
9:00-12:30 minitennis
12:30-13:00 lounastauko
13:00 siirtyminen kävellen Metro Areenalle
13:30-13:45 U10 toiminnan esittely pelikentällä

  • joukkueille lähetetään lisätietoa ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Lähtökohtaisesti ohjelmaan pääsee osallistumaan 1 pelaaja per osallistuva seura. Tarkoituksena on esitellä Davis Cup yleisölle U10 vuotiaiden tennistä.

14:00 nelinpeli; jota seuraa 1-2 kaksinpeliä

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool 2. kierrokselle… →