Gabran ja Ronkainen turnausvoittoihin TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin viimeisessä osakilpailussa

25.9.2023  |  14:39  |  Raportit

Alle 21-vuotiaiden kauden viides ja samalla viimeinen TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu pelattiin viime viikonloppuna Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä.

HVS-Tenniksen järjestämässä turnauksessa oli hienosti täysi 32 kaavio pojissa ja tytöissä mukana oli 31 pelaajaa. Voittoihin pelasivat Emelie Gabran (ÅLK) ja Arttu Ronkainen (Smash).

Ykköseksi sijoitettu Gabran ei hävinnyt turnauksessa erääkään ja finaalissa hän voitti kisan pienoisen yllättäjän seitsemänneksi sijoitetun Karoliina Krookin (HTK). Pojissa peräti kolme välieräpelaaja oli Smashin riveistä; finaalissa toiseksi sijoitettu Ronkainen taisteli voiton viidenneksi sijoitetusta Jeri Lassilasta (Smash).