SM-kilpailuiden pääsarjat käynnistyivät – ”Ennakolta ei ollut paineita, joten sai aika rennosti pelata”

28.6.2022  |  18:33  |  Raportit

Tiistaina aamun ja päivän aikana pelattiin kaksinpelien karsinnat sekä aloitettiin pääsarjat. Odotettujen tulosten lisäksi on nähty myös jo yllätyksiä.

Tiistai-iltana pelataan vielä naisten ja miesten kaksinpelin ensimmäisen kierroksen otteluita. Keskiviikkona ottelut alkavat klo 9.00 lopuilla kaksinpelin ensimmäisen kierroksen otteluilla ja iltapäivällä pyöräytetään vauhtiin myös nelinpelit.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Pääsarjapelit iskettiin vauhtiin tiistai-iltapäivällä naisten toimesta. Heti ensimmäisessä ottelussa Oulun Verkkopalloseuran Heidi Sarkkinen näytti vahvuuttaan. Sijoittamaton oululaispelaaja laittoi varmalla ja monipuolisella pelillään laulukuoroon viidenneksi sijoitetun Emma Eerolan (TaTS) 6-2, 6-2.

– Peli sujui hyvin. Ennakolta ei ollut paineita, joten sai aika rennosti pelata. SM-kisat ovat aina kesäisin se päätapahtuma ja tavoitteena on pärjätä mahdollisimman hyvin ja pitkälle, siihen asti mihin oma peli vaan riittää, kertoi Sarkkinen.

Ahkerasti kansallisia kisoja pelaava Sarkkinen kertoikin hänen pelirutiininsa olevan korkealla tasolla.

– Pohjois-Suomessa on tullut pelattua kolme turnausta alle, niin oma pelivarmuus on hyvä tällä hetkellä.

Yksi vieläkin isompi yllätys oli muhimassa keskuskentän paahtavassa kuumuudessa, kun Heta Nuutinen (LVS) pääsi kolmeen ottelupalloon kiinni toisen erän tie-breikissä hallitsevaa sisäkenttien Suomen mestaria ja toiseksi sijoitettua Ella Haavistoa (Smash) vastaan. Lopulta lähes neljätuntisen ottelun vei kuitenkin Haavisto 4-6, 7-6(10), 6-3.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori avasi hienosti… →