Emma ja Jarkko China Openiin

9.9.2005  |  15:40

Jarkko Nieminen ja Emma Laine osallistuvat China Open –turnaukseen Kiinassa

Jarkko Nieminen matkustaa New Yorkista suoraan Pekingiin, Kiinaan, jossa hän osallistuu ensi maanantaina alkavaan 475.000$ ATP-turnaukseen. Nieminen oli kisassa mukana viimekin vuonna; hän voitti Guillermo Garcia Lopezin, Taylor Dentin ja David Nalbandianin edeten välieriin, jossa hävisi kisan lopulliselle voittajalle, Marat Safinille. Pekingissä Niemisellä on puolustettavanaan 75 ATP-pistettä.
Tänä vuonna kisaan ovat Niemisen lisäksi ilmoittautuneet mm. Rafael Nadal, Guillermo Coria, David Nalbandian, Thomas Johansson, Dominik Hrbaty, Feliciano Lopez, Mikhail Youzhny ja Juan Carlos Ferrero. Pääsarjan kaaviossa on 32 pelaajaa.
Naisten 585.000$ China Open-turnaus pelataan miesten turnauksen jälkeen (19.-.25.9.). Emma Laine joutuu hakemaan pääsarjan paikkaa karsintojen (17.-18.9.) kautta. Pääsarjaan ovat ilmoittautuneet mm. Lindsay Davenport, Maria Sharapova, Serena ja Venus Williams ja Alicia Molik. Pääsarjan kaavio on vain 28:lle pelaajalle, karsintojen kaaviossa on 32 pelaajaa.
Viime vuonna Laine pelasi Pekingin turnauksen aikaan Manchesterissa 10.000$ ITF-turnauksessa, jossa eteni puolivälieriin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Bucht ja Heliövaara… →