Bucht ja Heliövaara pääsarjaan Göteborgissa

12.9.2005  |  10:00

Pääsarjassa sijoitettuina Lauri Kiiski ja Timo Nieminen

Viisi suomalaista on mukana Ruotsin länsirannikolla viikonvaihteessa käynnistyneen kolmen 10.000$ ITF Futures-turnauksen sarjassa.
Göteborgin GLTK-seurassa pelattavan ensimmäisen turnauksen karsinnoissa suomalaiskolmikko Niklas Bucht, Harri Heliövaara ja Mika Purho oli sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella. Bucht sai Markus Bergilta luovutuksen toisessa erässä tämän loukkaannuttua ja otti kolmannella voiton Magnus Öhrvallista kahdessa erässä.
Harri Heliövaara johti karsintojen viimeisellä kierroksella otteluaan Claes Lindholmia vastaan jo 6-2, 3-0, mutta hyvä ote ei pitänyt toisen erän loppuun, vaan ruotsalainen korjasi voiton ottamalla toisen erän 7-5 ja kolmannen 6-2. Heliövaara pääsi pääsarjaan lucky loserina ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella brittikarsija Ross Connollyn.
Mika Purhon tie katkesi ensimmäiseen otteluun. 
Lauri Kiiski ja Timo Nieminen ovat pääsarjassa sijoitettuja, Kiiski neljänneksi ja Nieminen viidenneksi, ja kohtaavat ensimmäisellä kierroksella ruotsalaispelaajan, Kiiski karsija Claes Lindholmin ja Nieminen Carl-Henrik Hansenin, Kiiskin nelinpeliparin. Pari on kolmanneksi sijoitettu. Bucht ja Nieminen pelaavat nelinpeliä parina ja ovat neljänneksi sijoitettuja.
(RN)

ITF Futures 10.000$
Göteborg, Ruotsi 10.-17.9.

Kaksinpelin karsinta
2.kierrosta: Niklas Bucht (1.) – Markus Berg Ruotsi 76(3) 21 luov., Harri Heliövaara (4.) – Fredric Sandberg Ruotsi 46 75 64, Patrik Kullman Ruotsi – Mika Purho (6.) 61 62
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Bucht – Magnus Öhrvall Ruotsi 61 64, Claes Lindholm Ruotsi – Heliövaara 26 75 62

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine WTA-rankingissa sijalla… →