Vuoden 2024 lisenssien hinnat päivitetty – myynti käynnistyy joulukuussa

16.11.2023  |  15:10  |  Seurat

Vuoden 2024 kilpailulisenssit julkaistaan myyntiin joulukuun alussa Tennisässän kautta. Vuoden 2024 kilpailuihin pystyy ilmoittautumaan, kun lisenssi on ostettu.

Kilpailulisenssi on voimassa koko kalenterivuoden ja se tarvitaan kaikkeen viralliseen kilpailutoimintaan. Harrastelisenssillä voit puolestaan osallistua seurakilpailuihin sekä hallisarjoihin. Tennisliiton jäsenseurojen jäsenille harrastelisenssi on ilmainen ja sisältyy seurajäsenyyteen. Tutustu tarkemmin lisensseihin uutisesta.

Lisenssien hinnat vuodelle 2024

  • Aikuisten lisenssi 40,00€
  • Kertalisenssi aikuisille 20,00€
  • Juniorilisenssi 11-18 -vuotiaille 24,00€
  • Juniorilisenssi 10-vuotiaille ja nuoremmille 0€
  • Harrastelisenssi, aikuinen ja juniori 15,00€

Mikäli pelaat senioreiden sarjatennistä vuonna 2024, tulee kilpailulisenssin lisäksi maksaa Senioritenniksen jäsenmaksu. Se on myös ostettavissa Tennisässän kautta ja sen hinta on 30€ (kysymykset senioreiden sarjatenniksen liittyen senioritennis(at)outlook.com.

Mikäli on kysyttävää lisensseihin liittyen, ole yhteydessä toimisto(at)tennis.fi.

LISENSSIT

Viralliseen kilpailutoimintaan (kansalliset kilpailut ja sarjatennis) osallistuakseen on pelaajan ostettava kilpailulisenssi; harrastelisenssi ei riitä. Alla eri lisenssimuodot.

Kilpailulisenssi
Kansallisiin kilpailuihin ja sarjatennikseen osallistumiseen edellytetään kilpailulisenssi ja jäsenyys Tennisliiton jäsenseurassa. Lisenssi ei sisällä vakuutusta.

Hinta: aikuiset 40€ / lapset 24€

* Huom! Kilpailuvuonna 10-vuotta täyttävillä ja sitä nuoremmilla kilpailulisenssi on ilmainen mutta se tulee aktivoida lisenssikaupassa. Lisenssi ei sisällä vakuutusta.

Kilpailulisenssi, aikuisten kertalisenssi
Mikäli tiedät osallistuvasi vuoden aikana vain yhteen kilpailuun tai sarjatennisotteluun, voit hankkia itsellesi kertalisenssin (+ seurajäsenyys). Kertalisenssi on saatavilla vain aikuisille. Lisenssi ei sisällä vakuutusta.

Hinta: 20€

Harrastelisenssi
TennisÄssässä ylläpidettäviin seurakilpailuihin ja hallisarjoihin osallistuakseen tarvitsee pelaaja harrastelisenssin; harrastelisenssi ei käy kansalliseen kilpailutoimintaan tai sarjatennikseen, vaan kilpailulisenssi on oikea vaihtoehto.

Hinta: Tennisclubissa jäsenrekisteriä ylläpitävien seurojen jäsenille harrastelisenssi tulee automaattisesti jäsenetuna. Mikäli harrastelisenssi ei ole automaattisesti jäsenellä näkyvillä Ässässä, ole yhteydessä toimisto(at)tennis.fi. Hinta muille: 15 euroa.

JÄSENMAKSUT

Lisenssien lisäksi seurajäsenyys (etsi seurasi) vaaditaan seurakilpailuissa, kansallisessa kilpailutoiminnassa ja sarjatenniksessä.

Senioritenniksen sarjatennikseen osallistuakseen on hankittava myös senioritenniksen jäsenyys (hinta: 30€). Eli seurajäsenyys + kilpailulisenssi + senioritenniksen jäsenmaksu.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Tennisliigan historian… →