Davis Cup: suuren kysynnän johdosta seisomakatsomo avattu lauantaille

19.1.2024  |  18:38  |  Ennakot

Miesten

Miesten maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, tuleva kotiottelu vetää yleisöä puoleensa; maaottelun ratkaisupäivään avattu seisomakatsomo.

Lauantain ratkaisupäivään on myytynä jo lähes 7000 lippua; perjantain avauspäivään puolestaan 5800 lippua. Lauantaille on jäljellä enää hajanaisesti istumapaikkoja; siksi areenan kanssa järjestettiin noin 500 henkilölle mahdollisuus seisomakatsomoon. Seisomapaikkojen hinta on aikuisille 19 euroa ja alle 18-vuotiaille 11,50 euroa. Myös perjantaille on tarkoitus avata seisomakatsomo.

Suurella todennäköisyydellä alakatsomoihin vapautuu vielä myytäviä istumapaikkoja peliviikon aluksi, sillä kaikki kansainväliset sidosryhmät eivät välttämättä hyödynnä koko kiintiöitään.

Maaottelusta tulee jo nyt varmuudella kaikkien aikojen suurin yleisötapahtuma suomalaisessa maajoukkuetenniksessä. Ennen tätä tapahtumaa suurin tapahtuma oli vuosi sitten Espoossa järjestetty MM-karsintaottelu, jossa oli paikalla 9500 katsojaa ja päiväkohtainen ennätys asetettiin tuolloin lukemaan 5200. Nyt Turun molemmat pelipäivät tulevat ohittamaan päiväkohtaisen ennätyksen.

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI
TAPAHTUMASIVU

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa nelinpelin ITF-turnausvoittoon… →