Vasa nelinpelin ITF-turnausvoittoon – Hietaranta hakee kisavoittoa lauantaina

19.1.2024  |  22:09  |  Raportit

ITF-ammattilaiskiertueella on nähty suomalaismenestystä nelinpelissä. Perjantaina nelinpelimestaruutta juhli Eero Vasa Ranskassa ja hopeaa Patrick Kaukovalta Saksassa sekä Laura Hietaranta pelaa turnausvoitosta lauantaina Iso-Britanniassa.

Nelinpelin ITF-kisavoitto on Vasalle jo uran kymmenes. Vasa ja irlantilainen Eliakim Coulibaly olivat $15,000 kilpailun kolmanneksi sijoitettuja. Loppuottelussa he kukistivat kärkisijoitetun slovakialaisparin Lukas Pokorny/Igor Zelenay 6-4, 6-7, 10-8. Vasa on tällä hetkellä nelinpelin maailmanlistalla lukemassa 332 ja kaksinpelissä 1002.

Samaan aikaan Saksassa Kaukovalta ja saksalainen Tim Ruehl joutuivat taipumaan loppuottelussa parille Simon Carr/Kirill Kivattsev 4-6, 4-6.

Toinenkin nelinpelin kisavoitto on lähellä, sillä Hietaranta ja brittiläinen Ella McDonald etenivät lauantaiseen loppuotteluun yllätettyään toiseksi sijoitetun parin Yvonne Cavalle-Reimers/Ali Collins 6-4, 6-2. Finaalissa on vastassa niin ikään sijoittamaton pari Julie Belgraver/Katarina Stresnakova.

W35 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | SAKSA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Helsinki Open: vapaaehtoiseksi… →