Davis Cup: Suomi-Madagaskar ensimmäisen päivän jälkeen 1-1

7.4.2017  |  21:07

Suomen ja Madagaskarin Euroopan/Afrikan lohkon toisen ryhmän Davis Cup -maaottelu on ensimmäisen päivän jälkeen tilanteessa 1-1. 

Ykköspelaaja Patrik Niklas-Salminen vei Suomen 1-0-johtoon voitettuaan Madagaskarin Jean-Jacques Rakotohasyn 6-2, 6-4, 6-3. 

– Matsi lähti minulta hyvin käyntiin. Syöttö on yksi isoimmista aseistani, ja se toimi tänään todella hyvin. Syötöstä oli apua monessa tilanteessa, Niklas-Salminen sanoo.

– Tämä oli ensimmäinen kotimaassa pelattu Davis Cup -otteluni, ja se jännitti kyllä todella paljon. Onneksi tuli voitto.

Madagaskarin ykkösenä pelannut Antso Rakotondramanga tasoitti ottelut 1-1:een voitettuaan Eero Vasan 4-6, 6-3, 6-2, 6-0.

– Mulla oli hyvä alku otteluun, ja vastustaja pelasi pehmeämmin. Toisen erän alussa oli tiukka peli, jonka hän vei ja sai siitä itseluottamusta. En osannut lukea vastustajan syötön nostoa lainkaan, ja hän pääsi ohjaamaan peliä tiukilla syötöillään. Parempi ykkössyötön onnistumisprosentti olisi auttanut minua. Lopussa vastustaja pelasi ihan flow’ssa ja kaikki onnistui, Vasa kommentoi.

Rakotondramanga on onnistunut aiemminkin erittäin hyvin Davis Cupeissa.

– Todella taitava pelaaja, jonka tiesimme treenien perusteella vaaralliseksi. En tiedä, eikö hän halua vai eikö ole varaa kiertää ammattilaiskilpailuja, mutta taitoja kyllä on.  Saamme pistää huomenna parastamme nelinpelissä, kapteeni Kim Tiilikainen sanoo.

Suomelta on ilmoitettu nelinpeliin Harri Heliövaara ja Henri Kontinen, Madagaskarilta tänään pelanneet Rakotohasy ja Rakotondramanga.

 

 

Davis Cup -ohjelma, Hangon Urheilutalo:

Lauantai 8.4.: nelinpeli alkaa kello 15

Sunnuntai 9.4.: kaksinpelit alkavat kello 13

 

Joukkueet ja aikataulut: http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie.aspx?id=M-DC-2017-G2-EPA-REL-MAD-FIN-01

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup: Heliövaara… →