Davis Cup: Lauantain nelinpeli myyty loppuun – näin Hangossa pelataan

6.4.2017  |  18:26

 

Suomi ja Madagaskar kohtaavat 7.-9. huhtikuuta Hangon Urheilutalolla pelattavassa Davis Cupin Euroopan/Afrikan lohkon toisen ryhmän putoamiskarsinnassa. Torstain arvonnan perusteella perjantaina kello 16 alkavassa kaksinpelissä kohtaavat Suomen ykkönen Patrik Niklas-Salminen ja Madagaskarin kakkonen Jean-Jacques Rakotohasy. Toisessa kaksinpelissä ovat vastakkain Eero Vasa ja Antso Rakotondramanga

Lauantain nelinpeliin on Suomelta ilmoitettu Harri Heliövaara sekä Henri Kontinen ja Madagaskarilta Lofo Ramiaramanana sekä Antso Rakotondramanga. Sunnuntaina ykköspelaajat kohtaavat ykköspelaajat ja kakkospelaajat kakkospelaajat.

– Treenit ovat menneet hyvin ja tykkään kentästä tosi paljon. Vastustajaa en tunne juurikaan, mitä nyt vähän olen nähnyt häntä treenaamassa. Lähden hyvillä fiiliksillä matsiin, Niklas-Salminen sanoo.

Kapteenit voivat vaihtaa pelaajia vielä ottelupäivänä.

Davis Cup -tapahtuman lipunmyynti on ollut ennätyksellisen pirteää. Lauantain nelinpeliin on jäljellä enää muutamia seisomapaikkoja.

– Henri Kontisen menestys on ilman muuta vaikuttanut lipunmyyntiin. Nelinpelipäivä ei ole ennen ollut katsojien suosikki, mutta nyt on. Perjantaille on vielä noin sata lippua myymättä, ja sunnuntaina on myös luvassa hyviä matseja. Kannattaa tulla kannustamaan Suomi voittoon, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo. 

 

Davis Cup -ohjelma, Hangon Urheilutalo:

 

Perjantai 7.4.: kaksinpelit alkavat kello 16

Lauantai 8.4.: nelinpeli alkaa kello 15

Sunnuntai 9.4.: kaksinpelit alkavat kello 13

 

Lipunmyynti: www.lippuagentti.fi 

 

Joukkueet ja aikataulut: http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie.aspx?id=M-DC-2017-G2-EPA-REL-MAD-FIN-01

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup: Suomi-Madagaskar… →