Davis Cup: Heliövaara ja Kontinen veivät Suomen 2-1-johtoon

8.4.2017  |  17:46

 

Suomi johtaa Euroopan/Afrikan lohkon toisen ryhmän Davis Cup -maaottelua Madagaskaria vastaan 2-1. Harri Heliövaara ja Henri Kontinen voittivat Antso Rakotondramangan ja Lofo Ramiaramananan 6-1, 6-2, 6-1.

– Syötimme molemmat hyvin, ja palautuskin toimi. Oli hauska pelata Harrin kanssa. Tupa oli täynnä ja tunnelma yksi parhaista Suomessa pelaamistani matseista, Kontinen kommentoi.

Heliövaara ja Kontinen tuntevat toisensa vuosien takaa.

– Olihan se hieno tilanne pelata maailman ykkösen kanssa. Henkka pelasi samalla tavalla kuin aiemminkin, mitä nyt otti pallot vielä paremmin verkolla ja syötti vielä paremmin kuin ennen, Heliövaara sanoo.

Kapteeni Kim Tiilikainen on vaitonainen sunnuntain kokoonpanon suhteen – kuten Davis Cup -henkeen sopii. Suomelta on ilmoitettu kaksinpeleihin Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa. Madagaskarilta pelaavat alustavasti Rakotondramanga ja Jean-Jacques Rakotohasy.

– 2-1-johtoasemasta on hyvä jatkaa sunnuntaille. Meillä on joukkueessa todella hyvä henki ja kundit ovat mainiossa kunnossa. Vielä näin erinomainen peli alla, Tiilikainen kiittelee.

 

Davis Cup -ohjelma, Hangon Urheilutalo:

 

Sunnuntai 9.4.: ensimmäinen kaksinpeli alkaa kello 13


Joukkueet ja aikataulut: http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie.aspx?id=M-DC-2017-G2-EPA-REL-MAD-FIN-01


Kuvat: Ville Vuorinen/Tennisliitto

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup: Suomi… →