Davis Cup: Suomi ja Monaco 1-1-tilanteessa lauantain nelinpeliin

6.3.2015  |  18:01

Jarkko Nieminen voitti Davis Cupin avauspäivänä ottelunsa Monacon Romain Arneodoa vastaan erin 6-1 6-4 6-3. Micke Kontinen joutui puolestaan taipumaan kovan kamppailun päätteeksi Benjamin Balleret’lle 2-6, 6-2, 2-6, 4-6. Näin ollen Suomi ja Monaco ovat ensimmäisen päivän jälkeen Euro-Afrikan II-ryhmässä tilanteessa 1-1.
– Jarkko hoiti ottelunsa näytösmalliin. Hänellä oli pitkä matkustus alla, joten hienosti pääsi taas iskuun, Suomen kapteeni Kim Tiilikainen sanoi.
– Mickellä oli hyvä peli, ja ajoittain hänen otteensa olivat erittäinkin hyviä. Ensimmäisen ja kolmannen erän aluissa peli karkasi, minkä jälkeen oli vaikea nousta. Mutta kun Micke jatkaa tähän malliin, niin jo alkavat tulokset paukkua, Tiilikainen kehui.
Micke Kontinen oli itse kriittisempi.
– Olen pettynyt moneen asiaan pelissäni. Kun muutama juttu olisi klikannut, olisi peli voinut alkaa tuntua todella miellyttävältä. Pelaisin uudelleen, jos voisin, Micke Kontinen kertoi.
Puhe sunnuntain kaksinpelistä Arneodoa vastaan nosti Micke Kontisen suupielet hymyyn.
– Hänen pelityylinsä sopii mulle hyvin. Jos saisin vielä pelata ratkaisevan ottelun, niin olisin todella iloinen. Aina on mukava saada uusi mahdollisuus, Micke Kontinen jatkoi.
Nieminen voitti Arneodon suoraan kolmessa erässä.
– Ottelu ei ollut helppo, mutta tein sen, mitä piti. Vanhoilla palloilla mulla oli hitaissa olosuhteissa heti tiukempaa, kun taas uusilla palloilla en hävinnyt palloakaan. Kontrolloin peliä hyvin, Nieminen kommentoi.
Lauantaina ohjelmassa on nelinpeli Arneodo ja Balleret vastaan Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen. Monaco vaihtoi parinsa viime hetkellä.
– Emme lähde otteluun missään nimessä ylimielisinä. Luvassa on varmasti tasokas nelinpeli, Tiilikainen ennakoi.
Suomen joukkueessa pelaavat Jarkko Nieminen, Henri Kontinen, Micke Kontinen ja Henrik Sillanpää
Tennisliitto seuraa Suomen Davis Cup -otteluita suorana Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/Suomen-Tennisliitto-ry/369892246238

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen ja H.… →