Davis Cup Finals: Elämys ja Tennisliitto valmistelevat matkapaketteja

31.3.2023  |  15:29  |  Ennakot

Suomi, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa MM-kisoissa Kroatian, Hollannin ja Yhdysvallat. Ottelut pelataan Kroatiassa 12.-17.9.2023, pelikaupunki selviää myöhemmin.

Tennisliitto ja Elämys Group aloittavat yhteistyön, jonka yksi merkittävä palanen on tulevan Davis Cup Finals -lopputurnauksen matkojen järjestäminen. Elämyksen kautta on lähiaikoina tulossa myyntiin erilaisia matkapaketteja, jotka pitävät sisällään kaiken oleellisen lennoista majoituksiin sekä lippuihin. Lisäksi oheisohjelmaa on valmisteilla; tarkemmat ohjelmat ja sisällöt varmistuvat myöhemmin.

”Luvassa on ainutlaatuisia hetkiä tenniksen seuraajille. Toivottavasti saamme mahdollisimman monia suomalaisia joukkueemme tueksi Kroatiaan; tarkoituksena on luoda ikimuistoinen sinivalkoinen tennismatka”, sanoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

”Lohko on nyt arvottu ja pelipaikka selvillä, eli valmistautuminen voi todenteolla alkaa. Kaikki maat ovat kovia, kuten mekin; jokaista ottelua lähdemme voittamaan ja tavoittelemaan jatkopaikkaa”, kommentoi kapteeni Jarkko Nieminen.

Davis Cup Finals 2023

Oletko kiinnostunut tulevasta matkasta ja mahdollisuuksista? Jätä yhteystietosi alle ja saat tietoa ennakkoon; yhteystietojen jättäminen ei sitouta ostoon, vaan annat oikeuden Tennisliiton markkinointiviestinnälle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen jälleen loppuotteluun… →