Cinia Next Gen Tour: Martikainen tuplamestaruuteen Pajulahdessa

23.10.2022  |  14:39  |  Raportit

Tällä viikolla pelattiin Lahdessa Pajulahden Liikuntakeskuksessa alle 18-vuotiaiden ITF-turnaus, Cinia Next Gen Tour. Porsche Junior Team Finlandin Otso Martikainen (HVS) pelasi itsensä tuplamestariksi.

Martikainen oli turnauksen ykköseksi sijoitettu pelaaja. Hän pelasikin sen mukaisesti, sillä hän eteni turnausvoittoon ilman erämenetyksiä. Loppuottelussa kukistui norjalainen Henrik Villanger 6-1, 6-2.

– Nyt on tosi hyvä fiilis. Koko viikon pelini kulki loistavasti ja finaaliin napsahti unelmapeli. Kaikki lyönnit tippuivat kenttään. Koko pelin ajan pidin korkean intensiteetin ja tuotin paljon pisteitä, kommentoi Martikainen.

Nelinpelissä Martikainen ja Jami Savolainen (HVS) nappasivat turnausvoiton kukistamalla finaalissa veljesparin Axel Eriksson/Lucas Eriksson (ÅLK) 6-3, 6-4.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LAHTI, PAJULAHTI

Tytöissä Nuppu Palm ylsi parhaana suomalaisena puolivälieriin ja nelinpelissä välieriin pelasivat Stella Remander/Iben Mol.

Kaksinpelin turnauvoitto oli Martikaisen neljäs ja nelinpelin kolmas ITF-kiertueella. Kaikki pokaalit ovat tulleet Pajulahdesta.

– Tästä on hyvä jatkaa Vierumäelle ja Tampereelle ITF-kisoihin.

Suomen kansainvälinen ITF-juniorikiertue jatkuu Vierumäellä 25.-30.10. ja Tampereella 2.-6.11.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool hävisivät Tukholman… →