Cinia JGP Mastersissa taidokkaita suorituksia – sunnuntaina ratkeavat 12- ja 14-vuotiaiden sarjat

7.12.2019  |  21:49  |  Ennakot, Raportit

Cinia JGP Masters on edennyt 12- ja 14-vuotiaiden osalta jo välierävaiheeseen. 10- ja 16-vuotiaat pelaavat sunnuntaina paikoista välieriin ja maanantaisiin loppuotteluihin. Turnaus pelataan TVS-Tenniksen järjestämänä.

Turussa Jarkko Nieminen Areenalla on nähty useita hienoja suorituksia ja hyvää urheiluhenkeä, kun tämän vuoden menestyneimmät 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaat pelaavat Cinia JGP Masters -päätösturnausten voitoista.

Daria Bibanina, Smash-Kotka
Oskari Paldanius, Smash

Otteluiden ohella järjestettiin Tennisliiton toimesta pelaajien vanhemmille suunnattu maajoukkueinfo, jossa käytiin läpi nykytilannetta ja luotiin katsaukset tulevaan.

– Kiitos osallistujille, oli todella hienoa nähdä ja vaihtaa kuulumiset. Tapaamisessa kerroimme maajoukkuetoiminnan kuulumiset ja ensi kevään ohjelman. Tarkoituksenamme on kehittää kaikkien ikäluokkien toimintaa, isoin fokus tulee olemaan alle 14-vuotiaiden toiminnassa, kommentoi Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

12-vuotiaiden välierät pelataan sunnuntaina klo 9:30 alkaen ja 14-vuotiaiden klo 10:30 alkaen. Molempien sarjojen loppuottelut pelataan klo 16:00. Maanantaina ratkeaa 10- ja 16-vuotiaiden mestaruudet klo 9:30 pelattavissa loppuotteluissa.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

12-vuotiaiden välierät

Oskari Paldanius, Smash – William Schröder, GT
Felix Alopaeus, ETS – Lassi Vepsäläinen, SVS

Erda Kemppainen, OVS – Liinu Heiskanen, TaTS
Lorna Pujals, HVS – Emilia Lehtinen, HVS

14-vuotiaiden välierät

Markus Vainikka, Smash – Emil Matikainen, HVS
Lenni Loukkola, OVS – Max Alopaeus, ETS

Saskia Soome, PTT – Julia Lintu, Smash
Daria Bibanina, Smash-Kotka – Serena Hatakka, Smash

Jaa:

Seuraava uutinen: Miesten TEHO Sport… →