SM-kilpailuiden kaksinpelien karsintojen kaaviot julkaistu – turnaus pelataan Jarkko Nieminen Areenalla Turussa 11.-15.12.

7.12.2019  |  13:13  |  Ennakot

Yleisten luokkien SM-kilpailut, 8. TEHO Sport Finnish Tour, pelataan TVS-Tenniksen isännöimänä Jarkko Nieminen Areenalla Turussa 11.-15.12. SM-mitaleista pelataan naisten sekä miesten kaksin- ja nelinpeleissä.

Kaksinpelien karsintojen kaaviot on julkaistu. Karsinnat ovat vuorossa turnauksen avauspäivänä keskiviikkona. Lisäksi nelinpelien puolelta on julkaistu naisten karsintojen kaavio ja miesten pääsarja. Miesten pääsarjassa kärkisijoitetut parit ovat Harri Heliövaara (Sata)/Masi Sarpola (HVS) ja Lauri Kiiski/Tero Vilen (TaTS).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Kaksinpelien pääsarjat arvotaan maanantaina 9.12. Turnausten ykkössijoitetut pelaajat ovat hallitsevat ulkokenttien Suomen mestarit Oona Orpana (Smash-Kotka) ja Heliövaara. Kärkisijoitettujen pelaajien paikat täydentävät naisissa Liisa Vehviläinen (ÅLK), hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Emma Eerola (TaTS) ja Ella Haavisto (Smash) sekä miehissä Otto Virtanen (HVS), Lauri Kiiski (TaTS) ja Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka).

Kotiseura TVS:n värejä edustavat kaksinpelin karsinnoissa Kaisla Mattila ja Eero Antonen sekä suoraan pääsarjassa ovat Cecilia Johansén ja Santtu Leskinen.

SM-kilpailuissa jaetaan palkintorahaa yhteensä 11 500 euron edestä. Kaksinpelisarjojen voittajat kuittaavat 2000 euroa ja finalistit 1000 euroa.

SM-kilpailuiden aikataulu

Keskiviikko 11.12.: kaksinpelien karsinnat

Torstai 12.12.: kaksinpelien 1. kierros, miesten nelinpelin 1. kierros, naisten nelinpelin karsinta

Perjantai 13.12.: kaksinpelien 2. kierros ja puolivälierät, nelinpelien puolivälierät

Lauantai 14.12.: kaksin- ja nelinpelien välierät

Sunnuntai 15.12.: kaksin- ja nelinpelien loppuottelut

SM-kilpailuiden pääkentän otteluita streamataan Ruutu-palvelun kautta toisesta kilpailupäivästä alkaen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia JGP Mastersissa… →