Blomqvist, Minetti ja Järvinen yllättivät – naisten puolivälieräparit selvillä SM-kilpailuissa

30.6.2022  |  16:48  |  Raportit

Yllätyksiltä ei vältytty naisten kaksinpelin toisen kierroksen otteluissa SM-kilpailuissa, 4. TEHO Sport Finnish Tour, Helsingin Kulosaaressa. Puolivälierät on perjantaina klo 10.00 alkaen.

PUOLIVÄLIERÄT
[1] Liisa Vehviläinen, ÅLK – Emilia Järvinen, ÅLK
Clarissa Blomqvist, HTK – [8] Peppi Ramstedt, HVS
[6] Venla Ahti, Smash-Kotka – Marissa Minetti, TaTS
[2] Ella Haavisto, Smash – Aino Alkio, HVS

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Päivä alkoi maajoukkuessa huhtikuussa pelanneiden Ella Haaviston (Smash) ja Venla Ahdin (Smash-Kotka) nopeilla voitoilla. Heti aamulla saatiin myös päivän ensimmäinen yllätys, kun tamperelainen Marissa Minetti (TaTS, kuvassa) kukisti kolmanneksi sijoitetun Emelie Gabranin (HVS) 6-2, 6-4.

Sitten koitti kaksi trilleriä Kulosaaressa. Ensin hieman yli kolmituntisen ottelun vei nimiinsä turnauksen mahdollisesti kovalyöntisin pelaaja hankolainen Clarissa Blomqvist (HTK) voittamalla neljänneksi sijoitetun Stella Remanderin (HVS) 6-2, 5-7, 6-4. Blomqvist johti ottelua jo 6-2, 5-2.

– Olen aika tyytyväinen ottelun aloitukseen, vaikka molemmat teimme aika paljon virheitä. Sitten pelasin hyvää tennistä ensimmäisen erän lopun ja oikeastaan ottelu oli hallussa aina siihen 6-2, 5-2 tilanteeseen. Stella pelasi järkevästi ja minä puolestaan en onnistunut ja tuli virheitä, kertoi Blomqvist.

Blomqvist oli tyytyväinen, että pystyi kasaamaan itsensä vaikean hetken jälkeen.

– Ajattelin, että tulin pelaamaan koko rahan edestä. Kävin jo niin lähellä, aloin taistelemaan ja en vain halunnut hävitä.

Samaan aikaan harjoituskaverit ykkössijoitettu Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Saara Aerila (RaVS) laittoivat pystyyn korkeatasoisen ja viihdyttävän ottelun. Läkähdyttävässä helteessä pelattiin lähes neljä tuntia ja lopulta kärkisijoitettu Vehviläinen käänsi ottelun itselleen pelastaen yhden ottelupallon kolmannessa erässä 1-6, 6-4, 7-6(3).

Päivän kolmas yllätys tuli Emilia Järvisen (ÅLK) toimesta, kun hän taisteli myös työteliään voiton seitsemänneksi sijoitetusta Mariella Minetistä (TaTS) 6-2, 4-6, 6-2.

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-kilpailut: Vasan veljesten… →