Automaattinen pelaajan edustusoikeuden tarkistus käytössä TennisÄssässä

16.6.2023  |  12:16  |  Seurat

Tällä viikolla TennisÄssän ja TennisClubin välille on tehty päivityksiä.

TennisÄssä tarkistaa automaattisesti pelaajan varsinaisen edustusseuran jäsenyyden voimassaolon TennisClubista. Mikäli jäsenyys ei ole voimassa, pyyhkiytyy edustusoikeus pois ja pelaajan edustusseura Ässässä on ”Rekisteröitynyt pelaaja”.

Tämä tarkoittaa, että pelaaja ei ole edustuskelpoinen, eikä voi osallistua Ässässä ylläpidettäviin virallisiin kilpailuihin, seurakilpailuihin tai sarjatennikseen. Rekisteröitynyt pelaaja saa osallistua hallisarjoihin lunastamalla harrastelisenssin.

Näin saat edustuskelpoisuuden eli varsinaisen edustusseuran voimaan TennisÄssään:

  1. Hae haluamasi seuran jäsenyyttä Clubissa kohdasta ”omat tiedot” ja ”hae toisen seuran jäsenyyttä”.
  2. Kun seura on merkinnyt jäsenyyden voimaan TennisClubiin, ole yhteydessä toimisto@tennis.fi ja pyydä asettamaan varsinainen edustusseura. Huom! Osa seuroista ei hyväksy jäsenhakemuksia automaattisesti, joten uuden jäsenyyden voimaan astumisessa saattaa hieman kestää. Olkaa tarvittaessa yhteydessä suoraan seuraan tai Tennisliiton toimistoon.

Huom! Jos pelaajalla on jo varsinainen edustusseura ja hän haluaa tehdä seurasiirron, niin tämä sekä yleisen sarjatenniksen edustuspyynnöt haetaan kuten tähänkin saakka, kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Uutena ominaisuutena pelaaja hakee seurasiirtoa suoraan TennisClubin kautta. Senioreiden sarjatenniksen edustusoikeudet hoidetaan jatkossakin Senioritenniksen kautta (senioritennis@outlook.com).

LISÄTIETOJA SEURASIIRROISTA

Pelaaja: huolehdi tietosi ajan tasalle Clubissa. Yhteystiedot päivittyvät automaattisesti Clubista Ässään.

Seura: Pitäkää jäsenrekisteri ajan tasalla, sekä käsitelkää uudet jäsenhakemukset.

Tukipyynnöt: toimisto@tennis.fi

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori välieriin voitolla… →