Automaattinen pelaajan edustusoikeuden tarkistus käytössä TennisÄssässä

16.6.2023  |  12:16  |  Seurat

Tällä viikolla TennisÄssän ja TennisClubin välille on tehty päivityksiä.

TennisÄssä tarkistaa automaattisesti pelaajan varsinaisen edustusseuran jäsenyyden voimassaolon TennisClubista. Mikäli jäsenyys ei ole voimassa, pyyhkiytyy edustusoikeus pois ja pelaajan edustusseura Ässässä on ”Rekisteröitynyt pelaaja”.

Tämä tarkoittaa, että pelaaja ei ole edustuskelpoinen, eikä voi osallistua Ässässä ylläpidettäviin virallisiin kilpailuihin, seurakilpailuihin tai sarjatennikseen. Rekisteröitynyt pelaaja saa osallistua hallisarjoihin lunastamalla harrastelisenssin.

Pelaaja saa edustuskelpoisuuden, kun on:

  1. hakenut haluamansa seuran jäsenyyttä Clubissa kohdasta ”omat tiedot” ja ”hae toisen seuran jäsenyyttä”
  2. Jäsenyys on voimassa Clubissa. Huom! Osa seuroista ei hyväksy jäsenhakemuksia automaattisesti, joten uuden jäsenyyden voimaan astumisessa saattaa hieman kestää. Olkaa tarvittaessa yhteydessä suoraan seuraan tai Tennisliiton toimistoon.
  3. Valinnut varsinaisen edustusseuran seuroista, joihin on voimassa oleva jäsenyys: ”omat tiedot” ja ”edustusseurat ja yleisen sarjatenniksen seurasiirrot”, ”Varsinainen edustusseura – tee uusi seurasiirtopyyntö”,
      • Valitse kaudeksi ”Ulkokausi 2023” jos haluat edustuksen voimaan heti. Muussa tapauksessa varsinaisen edustusseuran seurasiirtopyyntö käsitellään seuraavassa seurasiirtohaussa 14.9.
      • Valitse listalta seura, jonka haluat varsinaiseksi edustusseuraksi ja ”Tallenna”

Kun pelaajalla on TennisClubissa jäsenyys ja hän on valinnut itselleen varsinaisen edustusseuran, päivittyy tieto myös automaattisesti Ässään. Päivitys tehdään 60 minuutin välein, joten siinä on pieni viive.

Huom! Jos pelaajalla on jo varsinainen edustusseura ja hän haluaa tehdä seurasiirron, niin tämä sekä yleisen sarjatenniksen edustuspyynnöt haetaan kuten tähänkin saakka, kaksi kertaa vuodessa. Uutena ominaisuutena pelaaja hakee seurasiirtoa suoraan TennisClubin kautta. Senioreiden sarjatenniksen edustusoikeudet hoidetaan jatkossakin Senioritenniksen kautta (senioritennis@outlook.com).

LISÄTIETOJA SEURASIIRROISTA

Pelaaja: huolehdi tietosi ajan tasalle Clubissa. Yhteystiedot päivittyvät automaattisesti Clubista Ässään.

Seura: Pitäkää jäsenrekisteri ajan tasalla, sekä käsitelkää uudet jäsenhakemukset.

Tukipyynnöt: toimisto@tennis.fi

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori välieriin voitolla… →