Andersson ja Sarpola finaaleihin TE 14v Junior Tour-kisassa Pajulahdessa

13.6.2013  |  17:55

JTS:n Masi Sarpola (7.) selvitti tiensä Liikuntakeskus Pajulahdessa pelattavan Tennis Europe 14v Junior Tour -turnauksen poikien kaksinpelien loppuotteluun torstaina Nastolassa. Voitettuaan komeasti puolivälierissä Venäjän Alexey Zakharovin (1.) hän kohtasi välierissä Venäjän Nidzhat Ibragimovin (4.). Masi hävisi ensimmäisen erän tie-breakissa 2-7, mutta voitti seuraavat erät 6-2, 6-0. Loppuottelussa Masilla on vastassaan Venäjän Mark Sekamov (5.), joka pysäytti välierissä PVS:n Patrick Stenforsin. Patrick otti  puolivälierissä arvokkaan voiton Venäjän Stepan Beresnevistä (3.)
Nelinpelissäkin Masi pääsee tavoittelemaan turnausvoittoa, kun hän Var-Ten Ilari Vesanen parinaan voitti välierissä ykkössijoitetut Ibragimovin ja Sekamovin. Masin ja Ilarin finaalivastustajat ovat kakkossijoitetut virolaiset Daniil Glinka ja Siim Troost, joka välierissä voittivat villillä kortilla mukaan tulleet TTS:n Juho Kantolan ja TCT:n Jason Sormusen.

ÅLK:n Venla Andersson pelaa perjantaina T14-luokan kaksinpelin turnausvoitosta. Hän on edennyt finaaliin vakuuttavati erääkään menettämättä. Matkalla loppuotteluun Venla otti voitot TaTS:n Karolina Hakalasta, puolivälierissä Venäjän Anna Yashnovasta ja välierissä Venäjän Ekaterina Shalimovasta, joka sai tehdä täyden päivätyön puolivälierissä HVS:n Oona Orpanan kanssa, mutta voitti tämän kolmessa erässä.
Finaalissa Venla kohtaa Venäjän Varvara Grachevan (4.), joka välierissä kukisti TaTS:n Mariella Minetin (7.)
Nelinpelissä HVS:n Paula Joukanen ja Oona Orpana olivat loppuottelussa, mutta joutuivat taipumaan Grachevalle ja Shalimovalle 3-6, 4-6.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Micke Kontinen kaksinpelin… →