Humaloja ja Malinen TE 16v loppuotteluun Pajulahdessa

13.6.2013  |  17:34

HVS:n Lila Humaloja (4.)  ja OVS:n Monica Malinen (8.) ovat riemukkaasti edenneet Tennis Europen 16v Junior Tour -turnauksen tyttöjen kaksinpelin loppuotteluun.
Lilan pudotti matkalla finaaliin toisella kierroksella Laura Pennasen, puolivälierissä Venäjän Alisa Solovievan (5.) ja torstaina välierissä Venäjän Anastasia Kulikovan (2.) kolmessa erässä – ratkaisevan erän Lila vei 6-0.
Monica selvitti toisella kierroksella helposti voiton Valko-Venäjän Maryla Shalimasta, mutta joutui kolmieräisiin sekä puolivälierissä Venäjän Polina Bakhmutkinan (3.) ja välierissä niin ikään venäläisen Margarita Krupeninan (7.) kanssa.
Tämän vuoden puolella Lila ja Monica ovat olleet kansallisissa kisoissa vastakkain jo kolme kertaa. Kaikki ottelut ovat päättyneet Lilan voitoiksi, mutta jokaiseen voittoon Lila on tarvinnut kolme erää.
Tyttöjen nelinpelin voiton veivät TaTS:n Roosa Timonen ja Venäjän Polina
Bakhmutkina, jotka loppuottelussa voittivat ykkösiksi sijoitetut  Lila Humalojan ja Venäjän Anastasia Kulikovan; välierissä he olivat jo voittaneet Monica Malisen  ja TaTS:n Milka-Emilia Pasasen.

Pojat 16v kaksinpelin voitosta käyvät perjantaina taiston Siimarin kaksoset Mattias (1.) ja Kristofer (2.). Mattias Siimar voitti puolivälierissä HVS:n Otto Solatien ja Puolan Wojciech Jantos HVS:n Patrick Kaukovallan, jotka suomalaispojista etenivät kisan kaksinpelissä pisimmälle.
Suomeen luokkavoiton toi kuitenkin HVS:n Emil Ruusuvuori, joka Venäjän Alexey Zakharvoin kanssa oli ykkössijoitettu pari. He voittivat finaalissa Viron Oskar Lustin ja Sveitsin Rick Staalin (4.). Välierissä olivat HVS:n Henri Happonen/Patrick Kaukovalta ja ÅLK:n Miika Hassel/Ville Perkkola.

Seuraava uutinen: Andersson ja Sarpola… →