Micke Kontinen kaksinpelin välieriin ja nelinpelin finaaliin Casablancassa

14.6.2013  |  08:08

Micke Kontinen (ATP 976) eteni välieriin Casablancassa, Marokossa miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelissä voittamalla kahdeksanneksi sijoitetun Ruotsin Christian Lindellin (ATP 688) 7-6(4), 6-3.
Välierissä hänellä on tilaisuus ottaa revanssi Algerian Lamine Ouahabista (ATP 343), jolle hävisi viime viikolla Casablancan ensimmäisen kymppitonnin ensimmäisellä kierroksella 2-6, 0-6. Ouahab on kisan ykkössijoitettu.
Nelinpelissä Micke ja Ruotsin Isan Arvidsson ovat jo loppuottelussa, kun voittivat torstaina neljänneksi sijoitetut marokkolaiset Hicham Khaddarin ja Medhi Ziadin, ratkaisu tuli ottelutie-breakissa luvuin 10-8.
Finaalissa Micke ja Arvidsson kohtaavat marokkolaiset Yassine Idmbarekin ja Medhi Jdin. Tämä on parien  toinen kohtaaminen reilun viikon sisällä. Viime viikolla Micke ja Isak Arvidsson voittivat marokkolaiset puolivälierissä 6-1, 6-1.

Miesten 10.000$ ITF Futures
10.-16.6.2013 Casablanca, Marokko

Puolivälieriä: Micke Kontinen – Christian Lindell Ruotsi (8.) 76(4) 63
Nelinpeli
Välieriä: Isak Arvidsson Ruotsi/Micke Kontinen – Hicham Khaddari/Mehdi Ziadi Marokko (4.) 75 57 [10-8]