Alueiden paremmuus ratkaistiin Alue Cupissa

19.6.2014  |  18:23

Alue Cup pelattiin 15.-18.6.2014 Kuortaneella. Perinteiseen alueiden väliseen mestaruuskilpailuun osallistui 26 joukkuetta yhdeksältä eri alueelta. Mukana oli yli 80 pelaajaa ja valmentajaa.

Tytöt 12 luokan voitti Keski-Suomi (Lotta Heiskanen, Vilma Koponen, Isabel Kämppi ja kapteeni Timo Kauranen). Hopeaa sai Etelä-Suomi (Fiona Kallio, Emilia Kulta, Ines Ojanpää ja kapteeni Paulus Kiviharju) ja pronssia Häme (Emilia Hartman, Emma Eerola, Suvi Särkinen ja kapteeni Jouni Saarnilinna).

 

12-vuotiaiden poikien voitto meni Varsinais-Suomen joukkueelle Tuomas Rikkonen, Kasper Byskata, Milo-Ilmari Kallio, Karim Krause ja kapteeni Dennis Kazistov). Toiseksi sijoittui Pohjois-Suomi (Aaron Matikkala, Andreas Sillaste, Santtu Savusalo ja kapteeni Merike Stamberg) ja kolmanneksi Etelä-Suomi (Juuso Nieminen, Oskar Stumpf ja Paulus Kiviharju).

 

Tytöt 14 luokassa kultaa sai Etelä-Suomi (Sonja Keränen, Janita Laihonen, Fiona Kallio ja kapteeni Paulus Kiviharju), hopeaa Häme (Martina Minetti, Sofia Rantanen, Roosa Andria Kari ja valmentaja Jouni Saarnilinna) ja pronssia pääkaupunkiseutu (Karen Kaukovalta, Anna Laaksonen ja Ines Ojanpää).

14-vuotiaiden pokien mestaruuden vei Länsi-Suomi (Jonathan Ånäs, Isac Linden, Oscar Strandback ja kapteeni Bosse Sirén). Toiseksi sijoittui Pohjois-Suomi (Otto Koivisto, Valtteri Laitinen, Niila-Tapio Magga ja kapteeni Merike Stamberg) ja kolmanneksi Itä-Suomi (Tommi Jeskanen, Joona Hyvärinen, Jaakko Lehtoranta ja kapteeni Paavo Sivonen).

 

Alue Cupin tsemppareina palkittiin Veera Ylipulli ja Sakari Kaukonen.

Alueiden välisen kilpailun voitti niukalla erolla Varsinais-Suomi.

Alue Cupissa oli mukana 26 joukkuetta yhdeksältä eri alueelta.

Alue Cupissa pelattiin myös salibandya…

koripalloa…

ja tehtiin Kasva Urheilijaksi testejä. 

Jaa:

Seuraava uutinen: Humaloja/Pimiä nelinpelin voittoon… →