Ruusuvuori voitti Bublikin – seuraavaksi vastaan Ruud

20.4.2022  |  14:40  |  Raportit

Emil Ruusuvuori eteni 16 parhaan joukkoon Barcelonan ATP500-turnauksessa.

Ruusuvuori (ATP-73) on voittanut jo kaksi ottelua. Suomalaispelaaja kukisti tiistain avauskierroksella Feliciano Lopezin (ATP-120) 6-0, 6-1 ja keskiviikon toisella kierroksella jatkui vakuuttava meno 16. sijoitettua Alexander Bublikia (ATP-33) vastaan 6-3, 6-1. Ottelut ovat olleet ohitse poikkeuksellisen nopeassa tahdissa: Lopezia vastaan pelikello ennätti 57 minuuttiin ja Bublikin kanssa 58 minuuttiin.

– Hyvät ja tasapainoiset kaksi ottelua. Olen saanut hoidettua nämä nopeasti pois alta, mikä on hyvä asia – jää energiaa seuraaviin otteluihin, sanoi Ruusuvuori.

Kolmannella kierroksella on vastassa tuttu norjalainen, turnauksen toiseksi sijoitettu Casper Ruud (ATP-7). Ruud on tähän asti saavuttanut parhaimmat tuloksensa juurikin massakentillä. Hän on voittanut kuusi ATP-turnausta lempialustallaan.

– Haaste tulee olemaan aivan erilainen. Varmasti tulee siisti ottelu.

Ruusuvuoren massakauden avaus on ollut loistava. Monte Carlon Mastersissa suomalaispelaaja selvitti karsinnat ja eteni toiselle kierrokselle sekä nyt sama vahva meno on jatkunut Barcelonassa.

– Paras mahdollinen startti. Paljon matseja, niin on kiva jatkaa eteenpäin.

Suomalaispelaaja nostaa esille yhden osa-alueen, jota he ovat tiiminsä kanssa vahvistaneet. Tämä on myös näkynyt selvästi massakauden avauspeleissä.

– Olemme jo pidempään keskittyneet syvyyssuunnan liikkeeseen. Nyt se näkyy ja korostuu massalla enemmän.

ATP500 | BARCELONA

Jaa:

Seuraava uutinen: Aloita sarjatennis –… →