Aamulehti Tampere Open 31.kerran – mukana juniorien kutsukilpailu

20.2.2012  |  12:03

Tampereella pelataan heinäkuussa tenniksen miesten ammattilaiskilpailut jo 31. kerran. ATP:n Challenger Touriin kuuluvan Aamulehti Tampere Openin pelipäivät ovat 21-29.7. ja pelipaikka tuttu Tampereen Tenniskesku.
Aikanaan ATP-listan 50 parhaan pelaajan joukossa ollut Veli Paloheimo jatkaa kilpailunjohtajana perinnettä, joka alkoi 30 vuotta sitten Tampereen Pyynikillä.
Miesten kilpailun palkintosumma on 50 000 dollaria (42 500 euroa) ja samaan aikaan pelattavan naisten ITF-turnauksen 10 000 dollaria. 

Tampereella vuosien mittaan osallistuneista kymmenkunta on noussut maailman kymmenen parhaan joukkoon. Jarkko Nieminen on turnauksen ainoa suomalaisvoittaja, vuosina 2001 ja 2002. Viime vuonna ranskalainen Eric Prodon otti kolmannen voittonsa Tampereella. Henri Kontinen oli hienosti välierässä.

Uutena juniorien kutsukilpailu

Aamulehti Tampere Openin yhteydessä pelataan tasokkaat Future Stars -juniorikilpailut, joissa on arvokkaat palkinnot.
Alle 18-vuotiaiden kutsukilpailua Tampereen Tenniskeskuksessa viikonloppuna 27.-29.7. isännöi Lääkärikeskus Koskiklinikka. Sekä poikien ja tyttöjen kilpailuun kelpuutetaan neljä suomalaista ja neljä ulkomaista junioria.
Luokkien voittajille on palkintona villit kortit vuoden 2013 ammattilaiskilpailujen pääsarjoihin Tampereella.
Juniorivoittajille mahdollisuus avata pistetilinsä ammattilaisten rankinglistalla on merkittävä asia, ja lisänä on vähintään 1.kierroksesta maksettavat palkintorahat.

 

 

 

Kilpailunjohtaja Veli Paloheimo

Jaa:

Seuraava uutinen: Panu Virtanen toiselle… →