21-vuotiaiden ja senioreiden SM-kilpailut alkavat loppuviikosta Hangossa ja Helsingissä

10.6.2020  |  15:13  |  Ennakot

21-vuotiaiden SM-kilpailut isketään Hangossa 12.-15.6.2020 ja 40-, 50- ja 60-vuotiaiden SM-mitaleista pelataan Helsingissä Kalastajatorpan Tennisklubilla 11.-16.6.2020.

Paljon pelaajia tavoittelemassa 21-vuotiaiden Suomen mestaruuksia

Toinen kilpailuviikko koronatauon jälkeen tuo mukanaan myös 21-vuotiaiden SM-kilpailut, 4. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour. SM-mitaleista pelataan niin kaksin- kuin nelinpeleissä. Turnaus alkaa perjantaina 12.6. ja päättyy maanantaina 15.6. Turnausjärjestäjänä toimii Hangon Tenniskerho. 21-vuotiaiden SM-kilpailuja voit seurata päivittäin Tennisliiton YouTube-kanavan kautta.

Sekä tyttöjen että poikien sarjoihin tuli laaja ja kova osallistujakattaus. Kaksinpelien kärkisijoitettuina ovat Suomen listan neljäs Liisa Vehviläinen (ÅLK, artikkelikuvassa) ja yhdeksäs Roni Rikkonen (TaTS, alakuvassa). Kärkisijoitettujen pelaajien kattauksen täydentävät Ella Haavisto (Smash), Peppi Ramstedt (HVS) ja Stella Remander (Lo-Te) sekä Aleksi Löfman (HVS), Iiro Vasa (ÅLK) ja Jason Sormunen (TCT). Kaikki kärkisijoitetut pelaajat nähdään myös juhannuksen jälkeen yleisissä SM-kilpailuissa Talin Tenniskeskuksella (lue lisää).

Nelinpelien korkeimmalle sijoitetut parit ovat Löfman/Niila-Tapio Magga (OVS) ja Valtteri Laitinen (OVS)/Tuomas Rikkonen (ÅLK) sekä Ramstedt/Remander ja Asta Miettinen/Annika Hakovirta (ÅLK).

Turnaus alkaa perjantaina kaksinpelien karsinnoilla ja muutamilla poikien nelinpelin pääsarjan otteluilla – lauantaina on luvassa täysi kattaus pääsarjojen otteluita. Sarjojen loppuottelut pelataan tyttöjen osalta sunnuntaina ja poikien maanantaina.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Senioreiden SM-mitaleista pelataan jälleen Kalastajatorpalla

40-, 50- ja 60-vuotiaat pelaavat kaksin- ja nelinpelien ulkokenttien SM-mitaleista 11.-16.6.2020. Pelipaikkana toimii sekanelinpelin SM-kilpailuiden (lue lisää) tavoin idyllinen Kalastajatorpan Tennisklubi ja järjestäjänä on Lawn Tennis-Club 33.

Isoimmat sarjat ovat miesten kaksinpelit 50- ja 40-vuotiaissa. Lisäksi kaksinpeliä pelataan naisten 40-vuotiaissa ja miesten 60-vuotiaissa. Nelinpelimitaleista pelataan sekä naisten että miesten 40-, 50- ja 60-vuotiaissa.

Luvassa on varmasti useita hyviä ja tasokkaita otteluita – katso täältä kuinka viime kesän SM-kilpailut sujuivat. Viime vuonna ei pelattu 40-vuotiaiden naisten kaksinpeliä, joten uusi mestari on luvassa. Sen sijaan mestaruuksiaan lähtevät puolustamaan 40-vuotiaissa Jukka Immeli (LVS), 50-vuotiaissa Mikael Riska (HLK) ja 60-vuotiaissa Tero Österdahl (RiVS).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Kuva: Kalastajatorpan Tennisklubi

PELATAAN VASTUULLISESTI KANSALLISEN KILPAILUTOIMINNAN ERITYISJÄRJESTELYT SEKÄ ETÄISYYS- JA HYGIENIAOHJEISTUKSET HUOMIOIDEN

Kisakauden avautuessa on hyvä muistaa, että koronavirustilanne ei ole ohitse yhteiskunnassamme. Rajoitusten avautuessa pääsemme kuitenkin avaamaan kansallisen kisakautemme – nautitaan lajistamme ja kilpailuiden paluusta, mutta muistetaan pelata vastuullisesti erityisjärjestelyt sekä etäisyys- ja hygieniaohjeistukset huomioiden.

TENNISLIITON SUOSITUKSET PELAAMISEEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia JGP: Haavisto,… →