14v SM/SEB JGP vauhdissa Jyväskylässä

31.7.2013  |  04:43

Jyväskylässä pelataan alle 14-vuotiaiden ulkokenttien SM-kisoja, jotka ovat samalla ikäluokat neljännet SEB JGP-osakilpailut.
Poikien kaksinpelin neljästä kärkisijoitetusta kolme on edennyt välieriin. Ykkössijoitettu PVS:n Patrick Stenfors kohtaa nelossijoitetun, järjestävän seuran Masi Sarpolan ja VarTen Ilari Vesanen TaTS.n Otto Meskasen, joka pudotti puolivälierien kolmieräisessä trillerissä nelossijoitetun Smashin Tatu Alasen.
Tyttöjen kaksinpelissä nähtiin yllätyksiä, jos tuloksia vertaa sijoituksiin. Sijoittamaton Smash-Kotkan Venla Ahti voitti puolivälierissä kakkossijoitetun Smashin Nikita Liebkindin suoraan kahdessa erässä. Venla kohtaa välierissä nelossijoitetun TaTS:n Mariella Minetin, joka puolestaan kukisti puolivälierissä HVS:n Oona Orpanan.
Ykkössijoitettu ÅLK:n Venla Andersson joutui puolivälierissä kolmieräiseen Smash-Kotkan Ella Haaviston kanssa, mutta eteni kuitenkin välieriin, jossa vastassa on TVS:n Cecilia Johansén. Cecilia voitti puolivälierissä kolmanneksi sijoitetun TaTS:n Matilda Vainion varsin selvin lukemin.

Poikien nelinpelin loppuotteluun ovat tiensä selvittäneet kärkisjoitetut parit, Smashin Tatu Alanen ja PVS:n Patrick Stenfors sekä VarTen Ilari Vesanen ja Lo-Ten Volter Virtanen.

Tyttöjen nelinpelin välieriin ovat edenneet jo HVS:n Aino Alkio ja TVS:n Cecilia Johansén sekä Smashin Nikita Liebkind ja GVLK:n Andrea Widing. He odottavat keskiviikkona pelattavasta kahdesta puolivälieräottelusta välierivastustajia.
Sekanelinpeliin oli ilmoittautunut neljä paria. Finaalissa kohtaavat Smash-Kotkan sisarukset Venla ja Vesa Ahti sekä HLK:n Bea Kivikoski ja August Ehrnrooth.

Kisan tulosseuran ja linkki livekuvaan Tennisopenissa.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine/Suomalainen puolivälieriin Savitaipaleella… →