Pasanen ja Virtanen 18-vuotiaiden SM-kilpailuissa

31.7.2013  |  04:10

 

Lahden Kisapuistossa pelataan alle 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailuja.
Poikien 16 pelaajan kaavion ensimmäinen kierros käytiin tiistaina. Kärkisijoitetut HVS:n Panu Virtanen (1.) ja Alex Hedman (2.) etenivät puolivälieriin, joskin Panu sai tehdä kolme erää töitä tamperelaiskarsija Pauli Partisen kanssa; Alexin voitto seurakaveri Otto Solatiestä tuli kahdessa erässä.
Panu Virtanen kohtaa puolivälierissä TVS.n Leevi Säätelän, Alex Hedman seurakaverinsa Aaro Pölläsen. HVS.n Julius Kaverinen saa vastaansa TVS.n Henrik Sinkon ja TaTS:n Tero Jokinen HyTS:n Aleksi Tuukkasen. 

Neljätoista tyttöä lähti tavoittelemaan ikäluokan Suomen mestaruutta. TaTS.n Milka-Emilia Pasanen (1.) ja Roosa Timonen (2.) ovat kärkisijoitettuja. Milka-Emilia aloittaa kisan puolivälieristä, jossa kohtaa HVS:n Johanna Ranta-Ahon. Roosa Timonen meni voitolla HLK:n Eliisa Lindforsista jatkoon ja kohtaa järjestävän seuran LVS:n Milla Valkosen. Kahdessa muussa ”kvartsissa” ovat vastakkain HLK:n Kia Wärn ja HVS:n Elisa Joronen sekä OVS:n Monica Malinen ja Lo-Ten Laura Pennanen.
Ikäluokan nelinpelin mestaruuksista kisaavat vain pojat, tyttöjen sekä sekanelinpeliin ei osallistujia ilmaantunut riittävästi.
Poikien finaaliin ovat edenneet TaTS:n Tero Jokinen ja Pauli Partinen, jotka välierissä pudottivat ykkössijoitetut Alex Hedmanin ja Panu Virtasen. Toisen finaalipaikan ratkaisevat keskiviikkona parit Pyry Hyrkkönen TaTS/Henrik Sinkko TVS ja Ville-Petteri Ahti Smash/Elmo Kekkonen VT
Turnaus on juniorien Finnish Tour -osakilpailu..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: 14v SM/SEB JGP… →