Yli tuhat lasta tutustui tennikseen Porissa Lambi Street Tennis-kiertueella

26.11.2022  |  13:26  |  Seurat

Lambi Street Tennis-kiertue on jatkunut syksyn aikana sekä kouluissa, että päiväkodeissa ympäri Suomen. Porissa järjestettiin iso, yli 1200 lasta liikuttanut kiertue PVS:n Johanna Liljegrenin johdolla. Tämän vuoden Tennisgaalassa Meri-Porin yhtenäiskoulu palkittiin vuoden Lambi Street Tennis-koulu palkinnolla.

– Kiertue onnistui hyvin. Koulut järjestivät hyvät puitteet toiminnalle ja yhteistyö koulujen kanssa sujui hienosti. Kiertueen kohokohtana oli nähdä lasten riemu liikkua tenniksen parissa. Monet oppilaat kiinnostuivat tenniksestä, kertoi Liljegren.

Koulukiertue tuo iloa ja uutta oppia niin opettajille, oppilaille kuin kiertueen järjestäjille. Lisäksi kiertue on mainio tapa esitellä lajia mahdollisille uusille harrastajille.

– Oppilaat ja opettajat olivat todella mielissään, kun saavuin kouluille. Opettajat saivat vinkkejä liikuntatunteihin ja oppilaat olivat iloisina ja innokkaina sekä motivoituneina mukana tutustumassa uuteen lajiin. Seuran näkökulmasta jalkautuminen tulevien harrastajien pariin on tärkeää, koska sen kautta on mahdollista saada uusia pelaajia tennikseen. Lisäksi tärkeää on, että lapset ja nuoret voivat löytää Street Tennis-toiminnan kautta itselleen merkityksellisen harrastuksen, Liljegren päättää.

Haluaisitko mukaan kiertueelle? Lisätietoja saa Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutariselta (harri.suutarinen@tennis.fi).

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →