Yli 20 joukkuetta pelasi Tykkimäki Team Tourin lopputapahtumassa – ”Päivän teemoina olivat pelaamisen ilo ja yhdessä tekeminen”

13.4.2019  |  20:50  |  Raportit, Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Tykkimäki Team Tourin lopputapahtuma pelattiin Smash Centerillä Helsingin Myllypurossa. Yli 20 joukkuetta, lähes 150 lasta, oli mukana iloisin ja reippain mielin.

Joukkuemuotoisessa tapahtumassa pelattiin mini- ja miditennistä, suoritettiin taitoradan monipuolisia tehtäviä ja visailtiin tietovisan muodossa. Kaikki joukkueet suoriutuivat päivästä upeasti.

– Kiitos kaikille mukana olleille – niin lapsille, seuroille kuin vanhemmille. Päivän teemoina olivat pelaamisen ilo ja yhdessä tekeminen. Oli hienoa katseltavaa, kun kaikki olivat iloisella mielellä mukana ja yhdessä tehtiin sekä opittiin, kommentoi Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen.

KATSO KATTAVA KUVAGALLERIA

Päivän lopetus kuvasti hyvin tapahtuman luonnetta ja onnistuneisuutta, kun lapset kovaan ääneen totesivat päivän olleen kiva. Mukana olleet joukkueet:

Minitennis: V-P, Sata, HLK, VarTe, TTS, GT, Smash-Espoo blue, Smash, GVLK, BTK, Sata2, EVS

Miditennis: V-P, Sata, HLK, VarTe, TTS, GT, Smash-Espoo red, Smash-Espoo white, Smash, GVLK, HVS

Lisäksi lasten vanhemmille järjestettiin luento aiheesta: Lasten ja nuorten liikunta ja urheilu. Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarista oli kuuntelemassa noin 40 vanhempaa. Luennolla käytiin läpi kokonaisvaltaisesti lasten ja nuorten liikkumista – vapaa-ajalla tapahtuvaa sekä ohjattua toimintaa ja kuinka niiden yhteisvaikutuksesta syntyy liikunnalliset ja terveydelliset hyödyt. Ydinviestinä lapsuusajan harjoittelussa oli leikkimisen, liikkumisen ja pelaamisen riemu sekä hauskuus.

KATSO KATTAVA KUVAGALLERIA

Tykkimäki Team Tour saa jatkoa myös ensi kaudella – aiheesta uutisoidaan tarkemmin lähempänä. Tykkimäki Team Tourin (joukkuesarja) ja Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin (yksilösarja) ideana on tarjota matalan kynnyksen tennistoimintaa, joka opettaa lapsia tenniksen pistelaskuun sekä kentällä toimimiseen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Fed Cup -joukkue… →