Yleisten luokkien SM-kisat sisäkentillä käynnistyivät Turussa

17.12.2014  |  17:11

TVS-Tennis järjestää yleisten luokkien SM-kilpailut Jarkko Nieminen Areenalla Turun Impivaarassa 16.-21.12.
Kisa käynnistyi jo tiistaina 16.12. miesten kaksinpelin karsinnoilla, jossa oli 22 pelaajaa. Keskiviikkona pelataan jo 32 pelaajan pääsarjan ensimmäinen kierros. Loppuottelu on sunnuntaina klo 12.30 .
Ykkössijoitettu on TaTS:n Lauri Kiiski ja kakkonen HVS:n Ristomatti Lanne. Ulkokenttien SM-finalistit, mestari Break Pointin Juho Paukku ja ÅLK:n Eero Vasa eivät ole kisassa mukana kuin ei myöskään viime vuonna sisäkenttien Suomen mestaruuden voittanut HVS:n Henri Kontinen.
Miesten nelinpelissä on 14 paria. HVS:n Sami Huurinainen ja TCT:n Jesper Saarni eivät ole puolustamassa viimevuotista mestaruuttaan.

Naisten kaksinpelissä on 23 pelaajaa, jotka kaikki mahtuivat pääsarjaan. Keskiviikona pelattiin ensimmäisen kierroksen seitsemän ottelua. Toinen kierros, jolta sijoitetut  aloittavat turnauksen, käydään keskiviikkona. Loppuottelu on sunnuntaina klo 14.
Ykkössijoitettu on Smashin Piia Suomalainen, kakkonen GVLK:n Mia Eklund. Viimevuotista Suomen mestaruutta puolustava TaTS:n Ella Leivo on sijoitettu kolmanneksi.
Ulkokenttien SM-finalisteista on mukana HVS:n 13-vuotias Oona Orpana, mestaruuden voittanut HVS:n Emma Laine ei ole kisassa mukana.
Naisten nelinpelissä on neljä paria. Nyt saadaan tuore mestaripari, sillä naisten nelinpeliä ei ole pelattu vuosina 2012 eikä 2013.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara-Leskinen ja Kosonen-Ruusuvuori… →