Ykkössijoitetut voittoon Vierumäellä

24.6.2006  |  19:55

Kaksinpeli Borettille, nelinpeli Viron Künnapille ja Espanjan Marse Vidrille

Karsintojen kautta kaksinpelin pääsarjaan ja sen ykköseksi sijoitettu Norjan Stian Boretti voitti 10.000$ Vierumäki Tennis Tournamentin juhannuspäivänä Suomen urheiluopistolla. Hän kukisti loppuottelussa sijoittamattoman Ruotsin Robert Gustafssonin luvuin 6-2, 7-5. Gustafsson pudotti välierissä Lauri Kiiskin 6-3,7-6(2). Kiiski voitti puolivälierissä kisan kakkossijoitetun Timo Niemisen luvuin 6-3,6-0. Nelinpelin voiton veivät ykkössijoitetut Viron Mait Künnap ja Espanjan Jordi Marse Vidri, jotka kukistivat finaalissa kolmossijoitetun parin James Cerretani USA/Abdullah Magdas Kuwait 6-2,6-4. Suomalaisista pisimmälle etenivät Sami Huurinainen ja Lassi Ketola, jotka hävisivät välierissä voittaparille Künnap/Marse Vidri.
Suomessa pelataan seuraavan kerran miesten ITF Futures-turnausta elokuussa Finland Tennis Clubilla Helsingin Myllypurossa. (RN)

Seuraava uutinen: Suomalaiset Wimbledonissa… →